10-29-2011, 12:21 AM
beyler yardımcı olmak isteyenler fraps programını kurup açsın ve sekizlik odalarda test etsinler. Oyunun fps degerini ve sistemlerini aşşagıdaki formatta yorum atsınlar. Bizde anlayalım bu kasma nedenmiş.
Fps nedir :Fps bir videonun veya oyunun saniyede verebildigi kare sayısıdır. Yani oyundaki kasma aslında oyunun düşük fps vermesidir. Fraps programını açıp oyuna girdiginizde sol üst köşede yazan sarı sayılar oyunun fps degerini gösterir.
Aşşagıdaki formatta fraps sonuçlarını ve sistemlerinizi yazarsanız kasma sorununu çözebiliriz. Şu anda performansı yaklaşık hd 3650 nin üç katı olan hd 5670 almayı düşünüyorum. Fakat kasma sorununun çözülmemesinden korkuyorum.
benim sistemim:
8 lik odada fps: 55'e kadar düşüyor(başlarda 90-100)
işletim sistemi: windows 7 ultimate 32 bit
ekran kartı: ati radeon hd 3650 1 gb 128 bit gddr2
işlemci: core 2 duo 2.2ghz (e4500)
ram : 3 gb ddr2 800mhz
Fps nedir :Fps bir videonun veya oyunun saniyede verebildigi kare sayısıdır. Yani oyundaki kasma aslında oyunun düşük fps vermesidir. Fraps programını açıp oyuna girdiginizde sol üst köşede yazan sarı sayılar oyunun fps degerini gösterir.
Aşşagıdaki formatta fraps sonuçlarını ve sistemlerinizi yazarsanız kasma sorununu çözebiliriz. Şu anda performansı yaklaşık hd 3650 nin üç katı olan hd 5670 almayı düşünüyorum. Fakat kasma sorununun çözülmemesinden korkuyorum.
benim sistemim:
8 lik odada fps: 55'e kadar düşüyor(başlarda 90-100)
işletim sistemi: windows 7 ultimate 32 bit
ekran kartı: ati radeon hd 3650 1 gb 128 bit gddr2
işlemci: core 2 duo 2.2ghz (e4500)
ram : 3 gb ddr2 800mhz