Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: kullandinmi??
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaslar size bi soru dürüstce cvp bekliyorum ama, siz hic hack kullandiniz mi??

ben dürüstce cvpliyorum, EVET ben kullandim bir defa ama sadece bir oyun:blush:, ama hackle oyun oynadikdan sonra hic sevk alamadim, ve hemen sildim o hack'i:rolleyes:
ve hack kullanakene herkesden küfür yiyorsunuz ana baci kalmiyor... önceden bi defa kullanmistim(herhalde 2008'idi) , ondan sonra elimi bile sürmedim hacklere, insan heycan alamiyor oyundan, hacksiz oynayinca dikkatli oynaman gerek cünkü kim nerden cikacak bilmiyorsun Big Grin
en cok sevdigimde 16 lik oda'da 1 e 1 kalinca 7 kisi seni izlio ya, acayip saglam oluyor Big Grin

Sherlock

Tenezzül bile etmedim,ama merak edipte 1 levellık hesaplarla açan tanıdığım çok.

Aklınızda bulunsun o hacklerin çoğunda keylog var.
Tenezzül bile etmedim..Ama hack dışında kullanmadığım program kalmadı.. Big Grin
Exploit'ten tut her şeyi kullandım ama hack asla!
Evet Denedim... Kuzenimin Pc'sinde vardı, dedim ne iş?
Çok zevkli flan dedi, bir kez denedim, beceremedim... Aslında kullanması zor, kullanmayı bilmeyen hackerler bile var yani.
Diğer oyunlarda kendi isteğimle kullandığım oldu.
Evet Alper'in dediği gibi Hacklerin çoğunda keylog, trojen vs. şeyler bulunuyor.
kullandım ama oyun oynamadım. Sadece hack'in özelliklerini test etmek için şifreli odada denedim. Daha çok nasıl çalıştığını vede özelliklerini keşfetmekte diyebiliriz. Birde eskiden silah hackleri vardı. Oyunda olmayan bir çok silah vardı. Onların görünümleri vede test etmek içinde bir kez bir temin etmiştim. Gene ara ara hack sitelerine girip ne özellikler var diye bakarım ama indirmiyorum alper'inde dediği gibi. Son 1-2 hafta içinde oyunda ne tip hack olduğunu bilmek ve ona karşı oynamak yetiyor.

turk0lord

4 sene olcak kullanmadım.kullanmama rağmen adımı sağda solda 3 5 çocuk wall hacke çıkarmış.benim birini vurmak için hacke ihtiyacım yok.gerekenler iyi bi kulaklık işlemci ekran kartı.1600 mhz fsb de ramler var oyunda çoğu tek mermide oldürdüğümü söylüyor.Big Grin
Yalan söylemiyorum.Evet denedim.....
(12-30-2009 11:15 PM)cashboy8 Yazılan: [ -> ]Tenezzül bile etmedim..Ama hack dışında kullanmadığım program kalmadı.. Big Grin
Exploit'ten tut her şeyi kullandım ama hack asla!

Lmao !
Ben kullanmadım.Eskiden zaten otomatik lagdım artık oda yok program felan uğraşmam Wink
Warrock hariç bütün oyunlarda kullandım^^(Knight,silkroad,s4league...)Warrock'un benim için bi kutsallığı var içimden hiç gelmiyo.Smile
(12-31-2009 08:14 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Warrock hariç bütün oyunlarda kullandım^^(Knight,silkroad,s4league...)Warrock'un benim için bi kutsallığı var içimden hiç gelmiyo.Smile

Hahaha Big Grin Neyi kutsalmış bu oyunun Big Grin hacklerimi^^
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler