Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yazı Tura Atarken Yazıyı Seçin
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Yazı Tura Atarken Kazanmak İçin Yazıyı Seçin, Neden mi?

[Resim: 65z7.jpg]

Bir madeni parayı havaya attığınızda yazı ve tura gelme ihtimalleri eşit değildir. Tura tarafındaki resim, yazı tarafına göre biraz daha fazla ağırlık yarattığı için, altta kalma ihtimali daha yüksektir. Bu durumda tura gelme ihtimali yaklaşık olarak %49,5 olarak hesaplanmıştır.
Tamam sagol Big Grin
Allah razı olsun hakkın ödenmez...
(10-28-2011 04:19 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]Allah razı olsun hakkın ödenmez...

Amacın ne senin birader?

Bi'şey diycem ama yine suçlu ben olcam
parayı atış açısıda çok önemlidir =D
(10-28-2011 04:25 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]parayı atış açısıda çok önemlidir =D

kessssinlikle victory.gif

Burak Kandöker

Aslında paranın yazı veya tura geleceğini siz ayarlayabilirsiniz.Ben cidden bunu yapabiliyorum biraz deneyin çözersiniz =D
Aradaki fark çok büyükmüş...

Ek Bilgi: Laplace'in Şeytanı>> http://www.dho.edu.tr/pusula/59/laplace.html

Alıntı:Bir parayı havaya attığınız zaman yazı mı yoksa tura mı geleceğini bilebilir miyiz? Evet; ama bu “bilmek”ten çok şanslı bir tahmindir sadece, kesinlikle daha fazlası değildir. Peki ya böyle bir şeyi hesaplayabilecek bir gücünüz olsaydı; attığınız paranın ne geleceğini, sayısal lotoda çıkacak numaraları ya da evden dışarı çıktığınızda başınıza gelecek talihsizlikleri veya karşılaşacağınız tanıdıkları önceden bilmeniz gibi bir şansınızın olduğunu düşünün...
Başlık yanlış hep yazıyı seçmeyin sonra benim gibi kaybedersiniz.
Havadaki sıcaklıkta önemli hava yoğunluğu falan Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler