Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Onları da sevin!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
İnsanlar gibi hayvanlar da hergün trafik kazaları sebebiyle yaralanıyor, sakat kalıyorlar, hayatlarını kaybediyorlar. Binlercesi hergün trafik terörüne maruz kalıyor. Kurallarını bilmedikleri, hiç anlayamadıkları bir sistemin kurbanları onlar..
Üstelik onlara yardım edecek bir işleyiş hala yok.
Lütfen trafikte onları yok saymayın. Araç kullanırken hem kendi can güvenliğiniz, hem de onların hayatı için iyi bir şey yapın... Onlar için de frene basın.

Onları dışarıda gördüğünüz de az, susuz, sizlere muhtaç olduğunu bilin ve en azından bir parça ekmek ve bir tas su verin, lütfen.

[Resim: frenebas1.jpg]

[Resim: sevimli-dostlara-bir-kap-su-1407687.Jpeg]
Yolda gördüğüm her kedi köpek için çarpan sürücülere küfür ediyorum.
Yavru iken binamızın bahçesinde gıda gibi ihtiyaclarını giderdigimiz aşırı çok sevdigimiz kedimiz vardı büyüttük bem beyazdı şerefsizin teki çarpmış onun o güzel yüzü tüyleri hep kan içindeydi canı ne kadar acıosaydı gözlerinden yaş geliyordu veterinere götürdük aynı anda serum filan verdiler 2ci gün durumu için aradık ölmüştü çok ama çok üzüldük alışmak çok zor Sad
Lütfen biz duyarlı olalım hepimizin yarısından çogu ögrenci ve kendini bilen büyüklerimizde var aramızda onlarıda düşünelim hele bide böle bir dünyada insan geçinemiyorsa hayvanın durumu nasıl olur die düşünerek.
(10-27-2011 10:52 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Yolda gördüğüm her kedi köpek için çarpan sürücülere küfür ediyorum.

Duyarlılık dediğin böyle olur arkadaş.
(10-27-2011 11:08 PM)RushTime Yazılan: [ -> ]
(10-27-2011 10:52 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Yolda gördüğüm her kedi köpek için çarpan sürücülere küfür ediyorum.

Duyarlılık dediğin böyle olur arkadaş.

Big Grin
bazı insan denmeyecek şerefsizler var ki yoldaki kediye köpeğe saldırıyor öldürüyorlar allah onların cezasını versin.
Ya arabayı yolda hayvanın üstüne süren bi ülkeyiz öle bi sürü vatandaşımız var bagzıları hatta karşıdan karşıya geçmeye calışan vatandaşın üstüne sürüyor allahın cezaları.Yazık ya böle bi dunyada Hayvan olmak Gerçekden zor be
Bir Köpek ve duyarsız insanlara nispet edercesine sergilediği davranış..

İnsan olarak doğmak, ne yazık ki insan olmak için yeterli değildir.

Bir Köpek ve sergilediği muazzam davranış! TIKLA

İnsan olduğunu iddia eden canavarlardan bir kesit..

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.
photoshop akar. Smile
Referans Adresler