Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Oynuyormusunuz ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
bırakılmıyacak gıbı degılmı arada bır ucak surmek ıcın gırıyorum
7 Aydır oynamıyorum Call off duty serilerine başlıcam yeniden
bıraktım arada giriyorum
Sadece maçlara giriyorum.2 haftada bir normal odaya girerim
Bıraktım.
Oynuyormuyum acaba

Sherlock

Forumun yarısından çoğu oynamıyor -.-
Bıraktık topluca Battlefield 3 geçicez inşallah
(10-27-2011 06:47 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Merak ettim bakalım forumun yüzde kaçı aktif olarak warrock oynuyor =)

Oyunu Bıraktıysanız veya arada bir giriyorsanız, Bıraktım
GÜnlük olarak online oluyorsanız Oynuyorum demeniz yeterli ara şıkları eklemiyorum

İş ve eğitim hayatından dolayı 'arada bir' oynayan War Rock oyuncuları için "oyunu bıraktı" denilmesini beklemeyin lütfen.

War Rock oyununa ruh katan anlayış 'forum sitelerinde' zuhur etmektedir.Forum siteleri yoksa, War Rock, ruhsuz ve geleceği olmayan bir heyecan ve hayal kırıklığı fırtınasından öteye geçemez.

Bu nedenledir ki; Forum sitelerinin kurucuları ve güzide üyeleri, insanlık anlayışlarını sergiledikleri platformlarda, hayata dair tüm ayrıntıları analiz etmekle beraber, devamiyetini getirme noktasında oyunlara da ayrı bir heyecan ve mutluluk katmaktadırlar.

Sevgi ve kardeşliğin pekiştiği güzide forum sitelerimizin kıymetini bilelim canlar.Oyunlara ruh katan bir platformda olduğunuzu ve paylaşımlarınızla katkıda bulunduğunuzu unutmayın lütfen.

Sonsuz sevgi ve saygılarımla.
Hafta içi saat 13:30-21:30 arası full Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler