Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Virüs Programı Kullanmasam Ne Olur?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bugun virüs programını sildim ve bidaha virüs programı yüklemeyi düşünmüyorum.Zaten 4 yere giriyorum;
WarRock
WTR~Tube
Facebook
Bide ödev falam olursa internetten araştırlıcak ona bakarım.

Yukarda yazdığım şeylere bakıyorum,bunlardan başka biryere girmiyorum.Virüs programı yüklemesem ne olur?Ne tavsiye edersiniz?Yada pc'ye virüs bulaşıp çökme oranı var mı?

Cevaplarınızı bekliyorum...
Bence her ihtimale karsı virüs programı olsun , mesela tanımadıgın kişi bisey atar sana icinde keylogg olur sende acarsın virüs olmadanda bisey bulamassın! o yünden kötü bence
Mesela ben hiç sevmiyorum virüs programını devamlı yok o var bu var die yazı filan cıkıo oyun oynarken filan Big Grin yüklemiyorum ben ama bende yüklemeyi düşünüyorum düzgün bi program araştırıyorum.
sadece bu sitelere giriyorsan problem olmaz yani bende kullanmıyorum saçma birşey pcde birşey yok warrocktan başka her an zırt pırt birşeyler çıkıyor anlamıyorum bu virüs programlarını Smile
Dikkatli kullanım yapıp, bilmediğin sitelerden download yapmayıp, bilmediğin programları sistemine kurmayıp, girdiğin sitelere dikkat edersen bir sorun olmaz.
En azından Microsoft Essensial olmalı , ücretsiz , kasmaz .

USB vs takarsın, ufak bi virüsler şifrelerin vs çalınabilir bulunması şart .
(10-27-2011 12:25 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]En azından Microsoft Essensial olmalı , ücretsiz , kasmaz .

USB vs takarsın, ufak bi virüsler şifrelerin vs çalınabilir bulunması şart .
bende kullanmıyorum virüs programı indirdiğim şeylere dikkat ediyorum gerek olmuyo zaten şuan. sanada olmaz
Bende virüs programı yok silmiştim zaten gerektiği zaman indirip işimi halledip siliyorum tekrar Big Grin
(10-27-2011 12:22 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Dikkatli kullanım yapıp, bilmediğin sitelerden download yapmayıp, bilmediğin programları sistemine kurmayıp, girdiğin sitelere dikkat edersen bir sorun olur.

Sorun mu olur o zaman büyük sorunlarım var Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler