Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yerim ben bu çocuğu:)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: mahir-cinar.jpg]

Kent merkezinde 4 katlı bir binada yaşayan Sevilay Öner ve 8 aylık bebeği Mahir Çınar Arlı, deprem sırasında yıkılan binanın enkazında kaldı. Sevilay Öner vatandaşların yardımıyla enkaz altından çıkartılırken, minik bebeği ise beşiğinde uyurken yakalandığı depremde enkaz altında kaldı. Kurtarılan Sevilay Öner, yetkililere ve çevredeki vatandaşlara bebeğinin enkaz altında kaldığını söyledi.

Ekipler, binanın enkazında arama kurtarma çalışma çalışması başlattı. Adeta zamanla yarışan ekipler, kısa sürede beşiğe ulaştı, ancak minik Mahir bulunamadı. Bu sırada beşiğin yanındaki dolabın çekmecesinden ağlama sesleri gelmeye başladı. Yaklaşık bir buçuk saatlik çalışmanın ardından çekmeceden sağ olarak çıkarılan Mahir'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Çok tatlı sıpa ya Big Grin
(10-26-2011 08:29 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]
[Resim: mahir-cinar.jpg]

Çok tatlı sıpa ya Big Grin

Big Grin
Başına gelenlerden sonra hala hoşuna bişeylerin gittigi için gülmesi insanı sevindiriyor Smile
Yanaklarını ısırmak istiyorum ya, şişkoya bak Big Grin
Bozkartalllllll selam olsun sana.
Allah ne kadar büyük bak beşikte yatan bebek çekmeceden çıkıyor ama tatlı çocuk Big Grin
inşallah büyüyünce terörist veya polise taş atan çocuk olmaz.
(10-26-2011 11:46 PM)Warrock Röportaj Yazılan: [ -> ]Bozkartalllllll selam olsun sana.

Çıkaramadım ? a pardon misssssss üyeeeeeeeeeeydin değilmi sen DBig GrinBig Grin
Referans Adresler