Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock bandage Hand
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu eşyanın ne işe yaradığını anlamadım +2 doğruluk veriyor bilen varsa yardım edebilirmi Smile

[Resim: bandagehands.jpg]
Sekmeyi azaltma olasılığı var mı Big Grin
(10-26-2011 06:32 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]Sekmeyi azaltma olasılığı var mı Big Grin

''Doğruluk'' belki vardır bilmem ki Smile
Yakalandığında doğru söylemesini sağlıyor. Bi nevi anti yalan gibi.
Nasıl yakalandığında anlamadım
Ahahahaha Big Grin Dalga geçtim ya şakasına yazmıştım uff Big Grin

Ya silahın sekme yüzdesini azaltıyor. Yani adama ateş ettiğinde daha fazla isabet ettiriyor. Off Big Grin
(10-26-2011 07:00 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Yakalandığında doğru söylemesini sağlıyor. Bi nevi anti yalan gibi.

[Resim: internet_troll.png]
Üzerine tıkladığında yazıyor zaten.. İsabet oranını arttırıyor
(10-26-2011 07:07 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Ahahahaha Big Grin Dalga geçtim ya şakasına yazmıştım uff Big Grin

Ya silahın sekme yüzdesini azaltıyor. Yani adama ateş ettiğinde daha fazla isabet ettiriyor. Off Big Grin

aw50f sekmesi çok az zaten +2 doğruluk ekledinmi ultra sekmeme olur vayyy Big Grin
(10-26-2011 07:31 PM)inanc Yazılan: [ -> ]
(10-26-2011 07:07 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Ahahahaha Big Grin Dalga geçtim ya şakasına yazmıştım uff Big Grin

aw50f sekmesi çok az zaten +2 doğruluk ekledinmi ultra sekmeme olur vayyy Big Grin

Adam işi çözdü beyler Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler