Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Artık derbilere deplasman taraftarı alınmayacak.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Derbilere deplasman taraftarı alınmayacak.
[Resim: 8ef5717139ba70083a43bf909cbb98f7.jpg]

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe maçı öncesi İl Güvenlik Kurulu'ndan sürpriz bir karar çıktı.

İki kulüp yöneticilerinin de ortak görüşü üzerine, yarınki derbiye Fenerbahçe taraftarının alınmaması kararlaştırıldı. Karar gereğince sezonun ikinci yarısında Kadıköy'de oynanacak maç da Beşiktaş taraftarına kapalı olacak.

Kararın bu sezon 4 büyükler arasında oynanacak maçlarda da geçerli olması gündemde. Kulüpler Birliği'nin toplanmasının ardından kararın netleşmesi bekleniyor.
Kimsede itiraz etmiyor,futbolseverim diye geçinen adamların hiç biri federasyona dil uzatamıyor.Türk futbolu 30 yıl gerilemişti bu kararla beraber 40 yıl gerilemiş oldu.Mehmet A.Aydınlar= -40 yapar.

Federasyonla kapansa sana gelen yollar,yine geliriz GALATASARAY
İyi oldu bu

ama aslında kötü oldu Sad şimdi kadiköyde Çarşı'nın sesi inliyordu.Hâl böyle olunca biraz kötü oldu.Şimdi biz nasıl kadiköyde tezahürat yapcazSs.gif
Kavga açısından iyi olsada futbol ruhunu bitirir.
bune saçma bir karardır. ben gene genç fenerlilerden truva taktiğini bekliyorum şahsen Big Grin
(10-26-2011 05:14 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]bune saçma bir karardır. ben gene genç fenerlilerden truva taktiğini bekliyorum şahsen Big Grin

İnşallah çarşı o atı yakmaz Smile
Bu uygulamanın tek bir amacı var rakip takımlar ŞİKEBAHÇE diye bağırmasınlar olaylar büyümesin herkes unuttu şikeyi nasıl olsa tekrar hortlamasın.
Yorum : Big Grin

Skandal resmen.. Fenerbahçe üzerinden binbir çeşit oyun oynanıyor. Son günde şampiyonlar liginden men etmeler, Biletlerin satılmaya başlamasından 4-5 saat sonra böyle bir kararın çıkması. İnsanlar programlarını yapmışlar maça hazırlanıyorlar,biletlerini almışlar.. Resmen fenerbahçe ve taraftarı ile oynuyorlar. Şikebahçe dememesi içinmiş miş.. Deseler nolucak ? Bu sene yine şike...
Neyse..
Futbol neyine bu ülkenin ?
Karar yanlızca Fenerbahce Trabzon maçı için alınmış bir önlem genele yayılmış sadece.

(10-26-2011 05:28 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Bu uygulamanın tek bir amacı var rakip takımlar ŞİKEBAHÇE diye bağırmasınlar olaylar büyümesin herkes unuttu şikeyi nasıl olsa tekrar hortlamasın.

Saçmalık.
(10-26-2011 05:28 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Bu uygulamanın tek bir amacı var rakip takımlar ŞİKEBAHÇE diye bağırmasınlar olaylar büyümesin herkes unuttu şikeyi nasıl olsa tekrar hortlamasın.

şaka mı bu? yorum yapacaksan bence daha çok düşünüp yap.

Bu karar sadece kadıköye gelecek olan trabzonlu taraftarların kavgaya sebebiyet vermesi için alınmış gibime geliyor.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler