Arkadaşlar yarın çıkacak bf3 ü orjinal olarak alıcam bunu multiplayer yapmak için sadece içindeki kodu yazmak yeterli oluyormu ? yardımcı olabılırsenız sevınırım
Türkiye ve Avrupa ülkelerinde cuma günü çıkıyor, kutulu olarak nasıl bilmiyorum ama Kaan Topal'ın sattığı kodlardan almanı tavsiye ederim
Kod sorun degıl kutudada var ama yanı o sıfreyı yazınca olay tmm mı onu merak edıyorum ve yarın cıkması lazım 25 ı dıe bılıyorum
Sevgili arkadaşım oyununu alıyorsun bilgisayarına kuruyorsun sonrasında içerisindeki key'i giriyorsun ve oyunun multiplayera'da açık single playera'da merak etme

Benim bildiğim Amerika'da 25 inde çıkıyor, buraya sonra geliyor. "Tek tek anlatayım neler yapman gerektiğini. Şimdi ilk önce
BURAYA tıklayarak Origin adlı programı indiriyorsun. İndirme işleminden sonra programı yüklüyorsun. Açtığında giriş ekranı çıkacak hesabın yoksa açıyorsun varsa direk giriş yapıyorsun. Keyi aldıktan sonra Origin'i açıyorsun ve giriş yapıyorsun hesabınla. Sonra alltaki resimdeki sıralamayı takip ediyorsun ( Soru işaretinin yanındaki KAYIŞ butonu --> Redeem Product Code )" Erayın yazdığı bir mesajdan alıntıdır.
Key denen sey multiplayer icin lazım galiba
Hacu cuma çıkıyor d&r den alırsın içinden cd ile key çıkıyor onunla yüklüyorsun diye biliyorum can bana key veriyolar o keyle ea nın sitesinden indiriyormuşun faceye gel sen bi anlatayım
(10-24-2011 09:25 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Hacu cuma çıkıyor d&r den alırsın içinden cd ile key çıkıyor onunla yüklüyorsun diye biliyorum can bana key veriyolar o keyle ea nın sitesinden indiriyormuşun faceye gel sen bi anlatayım
ea nın sitesinden değil, origin diye program indireceksin, oyun da oradan inecek

saol star bu program olmadan olmuyo yanı oylemıdır