Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Saatte 193 Km Hızla Duvara Çarptı[Test]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Uzmanlar dünyada ilk kez bir otomobili 193 kilometre hızla çarpışma testinde denedi.
İtalyan Kanal 5 televizyonunda yayınlanan 'Beşinci Vites' programında yapılan çarpışma testinde normal çarpışma testlerindeki 50 kilometre yerine, birçoğumuzun günlük normal hızı olan 193 kilometre hızla duvara çarpıldı. Çarpışmayla ortaya çıkan görüntüler testi gerçekleştiren uzmanları bile dehşete düşürdü.

Bagajda dursan bile o arabadan sağ çıkamazsın (:

Video İçin Burdan
Beşinci Vites mi ? biliyorum o programı Dıscovery channel' de çıkıyor Big Grin
Fanteziye bak be, bir hiç uğruna canım ford focusu hiç ettiler Big Grin
hızla yayılıyor bu video net'te ama boş bir test. 193km/h bağıl hızla bugüne kadar herhangi bir yere, doğrusal şekilde çarpan birisi olduğunu sanmıyorum. Trafik lambasından falan bahsetmiyorum onlar sorun değil böyle duvarlar. Mesela orada başka bir araç bile olsa çok daha akıllıca olurdu. Dümdüz duvara 50 km/h ile çarpsan bile 50G'ye yakın bir kuvvete maruz kalır araçki zaten o bile direk olmasa bile dolaylı yoldan ölmeye sebebiyet verebilir. Eğerki bir araç çarpsaydı kinetik enerjisini o araca aktaracak vede çok daha gerçekçi vede sonucu merak edilesi bir test olabilirdi. Boşu boşuna 2litre 170beygir cillop gibi Focus'u haşat ediyorlar.
(10-24-2011 07:57 PM)inanc Yazılan: [ -> ]Beşinci Vites mi ? biliyorum o programı Dıscovery channel' de çıkıyor Big Grin

Bu Tiff Needle'ın olduğu 5th Gear değil yani Discovery'deki. Pek çok ülkede 5th Gear'ın çakması programlar var. Tabii Top Gear'ın çakmasını yapabilecek kadar yaratıcı birileri olmadığından o daha türünün tek örneği.
oohaa araba denen sey kalmadı ortada
Arabaya yazık be :/
Furkaaaaaaaaan Tube'daki konuları kopyala yapıştır yapma artııııııııık Big Grin
bu olay bana 4 yaşındayken oynadığım Carmageddon II oyununu hatırlattı Big Grin Big Grin Ordada arabayla beton tuğlalara ortadan girince araba ortadan ikiye ayrılıyodu Big Grin Big Grin
Ararbaya yazık giren onlara giriyor banane Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler