Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Van'a yardım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar,
Van'da meydana gelen depremde can ve mal kaybı olduğundan yardım etmek için lütfen 2868'e Boş mesaj atalım 5 TL.

Numaranın güvenli olup olmadığını anlamanız için BURAYA tıklayın.
Bu Van için değil. Açıklık getirelim.
Bizim yolladıgımız 5 TL'nin hepsi Van yardımına gitmiyor. Türk kızılayı ve diğer yardımcı firmalarda bundan pay alıyor.Bunu unutmamak lazım.
Hepsi Van'a gitmesede Türk Kızılayı'na yardım için para göndermek kötü birşey değil herhalde? 5TL'den başka birşeyiniz eksilmez.
(10-23-2011 08:20 PM)RyhLeX Yazılan: [ -> ]Hepsi Van'a gitmesede Türk Kızılayı'na yardım için para göndermek kötü birşey değil herhalde? 5TL'den başka birşeyiniz eksilmez.

Gönderdim zatende sadece bilgilendirmek istedim. beyfendi
Türk Kızılay'ına yardımım para yönünde olmadı. Düzenli olarak her yıl 10 defa kan veriyorum.
Ölü yaralı sayısı biliniyor mu?
(10-23-2011 08:31 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Türk Kızılay'ına yardımım para yönünde olmadı. Düzenli olarak her yıl 10 defa kan veriyorum.

Demek gecen ondan cınlıyodu orası Smile
(10-23-2011 08:31 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Türk Kızılay'ına yardımım para yönünde olmadı. Düzenli olarak her yıl 10 defa kan veriyorum.

Çok doğru victory.gif
bu para van için değil 5 tl verip 1 tl si van'a gider.
Referans Adresler