Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock tema
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bazı arkadaşların warrock ekran çerçevelerinin kırmızı oldugunu gördüö bunu nasıl yapabilirim bir bilgi verirseniz sevinirim.
nasil?
Ben soruyu tam anlamadimDOST Ss.gif
bkz : mehmetii Big Grin
ben mehmet ve sergenin böyle Smile warrockda bu 3 playerden başkasının öyle değil Smile

bunun cevabını sana kaç öm atarak söyledim bulamassın Smile mehmetin yapımı istemediği sürece vermez Big Grin
Bazı arkadaşlar banlanılmaz diyor fakat oyun dosyalarında değişiklik yapmak ban sebebidir.Değiştirip banlanırsanız "banlandım" diye yakınmayın.
Sen bana daha önce hiç öm atmadın bu bir,ayrıca ben bu kırmızı temayı ilk defa bir ss'de gördüm ve dikkatimi çektigi için sordum yoksa böyle bir şey oldugunu bile bilmiyordum.
(02-19-2010 10:02 PM)kenangunay Yazılan: [ -> ]ben mehmet ve sergenin böyle Smile warrockda bu 3 playerden başkasının öyle değil Smile

bunun cevabını sana kaç öm atarak söyledim bulamassın Smile mehmetin yapımı istemediği sürece vermez Big Grin

benimde m24 üm psg gibi zoom luyor ? Big Grin

TaTy

K2Pixel yazan :
Alıntı:Bunu bir çoğunuz biliyorsunuz ama yine de hatırlatmak istedim, herhangi bir şekilde War Rock oyun dosyalarında değişiklik yapmak hesabınızın süresiz olarak Hackshield tarafından kapatılmasına sebep olabilir. (Font dosyaları da buna dahildir)

Bu yüzden hesabınızı risk etmeyin ve oyun dosyaları üzerinde herhangi bir oynama yapmamaya özen gösterin.
Umarım açıklaycı olmuştur.Oyun dosyalarını değiştiren hesabı banlanırsa vay neden attın bunu bana vay neden söylemedin demeyin sonra.
Benimde aynı şekilde.Mehmetii sağolsun yardım etmişti.Ancak artık kimseye bu data dosyasını atmayacağını söyledi.

Bu yüzden konu KİLİT:
Referans Adresler