Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Van'da 6.6 büyüklüğünde deprem
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Van'a bağlı Tabanlı köyünde 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bazı evler yıkıldı. Artçı depremler sürüyor. 7 katlı bir binanın çöktüğü açıklandı.

VAN ve çevresi bugün saat 13.40’da şiddetli depremle sallandı. Kentte telefonlar sustu, elektrikler kesildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Enstitüsü Deprem Araştırma Enstitüsü depremin merkez üssünün Van Tabanlı olduğunu Richter ölçeğine göre 6.6 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

Bazı evler yıkıldı. Artçı depremler sürüyor.

Depremde kent merkezinde çok sayıda binanın çöktüğü belirtildi. Kazım Karabekir Caddesi’nde bulunan 7 katlı binanın çökmesi sonucu bazı vatandaşlar enkaz altında kaldı. İtfaiye ekipleri enkaz altındaki vatandaşları kurtarmaya çalışıyor.

Saat 13.56'da Merkez Üssü Van Özyurt 5.5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Kaynağa pek gerek yok sonuçta her haber sitesinde var ama yinede: KAYNAK

Az önce haberde 7.3 olarak söylediler ancak inşallah o kadar değildir Sad

Şu zor günlerde şehit analarına ve vanda yaralananlara acil şifalar, ölenlerinde ailelerine sabır diliyorum. Sad
Bir cok bina çökmüş İnşallah mal kaybiyla kalirda can kaybı olmaz
5.5 büyüklüğünde artçı deprem olduğunu belirtiyor haberler Sad
Az önce duydum.İnşallah can kaybı yoktur...
http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst6.asp şuna bakarmısnız ya her dakika artçı oluyor ama öyle düşük değil 5.4 5.5 99 depremini ankarada hissetmiş biri olarak çok kötü bir durum allah yar ve yardımcıları olsun Sad
Allahım sen ülkemize yardım et yarabbi Ss.gif
Şiddeti resmi olarak Kandilli rasathanesinden açıklandı 7.3 olarak
Reuters'ta 7.3 olarak açıklamış..
TNT'deki "Hayatın Sifreleri" acayip bir program acın izleyin , allah yardımcımız olsunSad
Allah yardımcıları olsun bir yerde bunu okudum çok kotu bişi ya Ss.gif SON BİLGİ : Erciş Belediye Başkanı: 1 tane hastanemiz var, ambulans yok. Çok sayıda ölü var, yardım istiyoruz!
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler