Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: PC Tavsiyeleriniz ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Srkadaslar belki konuyu yanlıs yere açtım ama kusura bakmayın biraz acelem var
Casper Nirvane serisinden
2 tane pc var elimde alabileceğim
özellıklere girmiycem zaman kaybı Smile

1 tanesi Slapnippy arkadasımızn kullandıgı pc 1971 TL
diğeri de Biraz üst modeli 2066 Tl
Lafı uzatmadan söleyim bilgisayar alıcam ama nerden bulabilirim küçük Casper bayilerınde bu modeller yok. Siparişle getirtsem çok bekletiyorlar
Vatan Computer (wap)da baktım aratma yaptırdım özellıklere göre ordada bulamadım
Yardımcı olurmusunuz Nerde Bulabilirim
Slapnippy Özellikle sen Smile
acelem war
pc war
Watan Computer
1az

Türkçene kurban
Hazır pc alma cok pahalıya gelir toplarsan aynı fiyata daha iyi bir pcye sahip olursun.Hala casper alanlar varya : ) Vatanda ozel gunlerde %20 indirim oluyor o zaman almanı oneririm.Istersen sana butcene gore toplarım.
oyun oynamak için alacaksan Pc'ye 2000 lira vereceğine 700 liraya Ps3 al paşalar gibi takıl. 2 yıl sonra o PC kasacaktır ama Ps3 kasmayacaktır. İlla Warrock oynayacam diyorsan bilemem tabii.
2000 tl pc alacagına warrock oynama Big Grin zaten k2 playerlara pek önem vermiyor büyük ihtimalle lvl düşme sırasında seninde düşer vs vs git ps3 al babalar gibi takıl
sistem topla
bu konuda bilgiliyim yardımcı olurum
2000 liraya öyle güzel pc toplarsın ki bırak alma hazır pc git toplama al, yaptır
FPS ve Online MMORPG oynamak gibi bir amacın yoksa Playstation 3 al derim. Kasma falan sorunun olmaz ve yüksek görüntü kalitesinde rahat rahat oynarsın. Eğer; "COD:MW 3'ü, Battlefield 3'ü oynamak istiyorum.. arkadaşlarlada zaman zaman Counter-Strike ve Knight Online gibi oyunlar oynuyoruz.. " vb. şeyler dersen hazır bilgisayar almak yerine bilgisayar toplamanı öneririm.
Bence de bilgisayar almak çok saçma toplasan o casperdan daha iyi bi bilgisayara sahip olabilirsin=)
kaldıkı casper çapulcu firmadır. Sağdan soldan alır satar. Üretim hattı yoktur Casper'ın dışarıdan alır adını değiştirir satar.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler