Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: TurkMaryTeam Clanı!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Öncelikle merhaba arkadaşlar,
bugün itibariyle TurkMaryTeam clanını kurmuş bulunmaktayım.
İleride büyük işler başaracağımıza inanıyorum Smile Yaş ve level önemli değildir.
İleride ts kurmayı düşünüyoruz. Başvurmak isteyen arkadaşlar öncelikle aşağıdaki formu doldurup daha sonra Gamersfirst'den clan isteği yollayabilirler.
En geç 24 saat içinde e-mailinize cevap gelecektir.

Clan Bilgilerimiz
Clan Name: TurkMaryTeam
Clan Tag: TMYT
Clan Başkanı: unverzagt

[Resim: jotform.jpg]
Sadece küçük bir sorum olacak. Bugün bulunduğun oda isminde eflatun05 mi ne onun ismi ile birlikte seninki de yazıyordu. O kişi forumumuzdan hack nedeni ile banlandı bu konuya bir açıklık getirelim mi Smile

TaTy

(10-22-2011 10:16 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Sadece küçük bir sorum olacak. Bugün bulunduğun oda isminde eflatun05 mi ne onun ismi ile birlikte seninki de yazıyordu. O kişi forumumuzdan hack nedeni ile banlandı bu konuya bir açıklık getirelim mi Smile

+ O kişi kendi kendini ifşa etti.
(10-22-2011 10:16 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Sadece küçük bir sorum olacak. Bugün bulunduğun oda isminde eflatun05 mi ne onun ismi ile birlikte seninki de yazıyordu. O kişi forumumuzdan hack nedeni ile banlandı bu konuya bir açıklık getirelim mi Smile

O benim kardeşim Smile Hatasını anladı ve artık kullanmayacak diye ümit ediyorum Smile O hack diye ben de hack olacağım diye bir şey söylenemez.
Referans Adresler