Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kafasına Sıkın Kaçın !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Tamamı komando, JÖH ve Özel Kuvvetlere bağlı 22 taburla yapılan operasyonlarda kıstırılan PKK'lılar telsizlerden örgüt yöneticilerine yardım çığlıkları gönderiyor.

Star gazetesinde operasyonla kapana kıstırılan teröristlerin telsiz konuşmaları yer aldı. 'İmdat' çığlıkları atan teröristler, kaçarken de yaralı arkadaşlarını öldürmeleri yolunda üstlerinden talimat aldı.

'KAFASINA SIKIN KAÇIN'

İşte o konuşmalardan biri:

- Kırsaldan gerillayı toplayın...

- Havanı'nın aşağısındayız. Bize destek lazım... Destek...

-Yoksa gerilla için çok acı olur.

- Ben ne yapayım? Bir gerilla ağır

- Sıkın... Kaçın... Kafasına sıkın

- 20'nin üzerinde yaralı var. Yaralı

- Roket atın... Roket...

'BUL, GİR, İMHA ET, TERK ET'

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) ağırlığı yurtiçinde olmak üzere terör örgütü PKK'ya yönelik başlattığı kara operasyonunun Kuzey Irak ayağından dün önemli bir bilgi geldi. Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'ne bağlı Peşmerge güçlerinden ciddi şekilde istihbarat almaya başlayan 'Bordo Bereliler' Haftanin kampına girdi.

'Bul, gir, imha et, terk et' taktiğini uygulayan seçkin birliklere 'Yarasa' adı verilen her türlü hava koşulunda hareket yeteneğine sahip özel donanımlı Sikorsky'ler de eşlik ediyor.
KOMUTANLAR HALA BÖLGEDE

TSK'nın uzun yıllardır sürdürdüğü en kapsamlı operasyonunu, halen bölgede olan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel ve kuvvet komutanları yönetiyor. Operasyona Özel Kuvvetler'e bağlı bordo berelilerin yanı sıra 2. Ordu Komutanlığı bölgesindeki 7. Kolordu Komutanlığı ve Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı unsurları katılıyor.

Kaynak: http://www.ensonhaber.com
Helal olsun aslanlarıma. Kazısınlar köklerini.
Biraz İrandan ders alalım,bakın İran nasılda bitirdi pjak'ı.Bizde onlar gibi yapacaz inşallah,allah yardımcıları olsun.
(10-22-2011 03:39 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]Biraz İrandan ders alalım,bakın İran nasılda bitirdi pjak'ı.Bizde onlar gibi yapacaz inşallah,allah yardımcıları olsun.

Aynen öyle 6 ayda örgütün kökünü kazıdı İran Peki ne yaptı diyenler olursa örgüt üyelerini idam edip kellerini şehir girişine astı.
(10-22-2011 03:39 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]Biraz İrandan ders alalım,bakın İran nasılda bitirdi pjak'ı.Bizde onlar gibi yapacaz inşallah,allah yardımcıları olsun.

aynen inşallah. bizim başlarımız 87 şehidimizin olduğu günlerde sabretmekten vazgeçerse pkknın p si kalmaz daha
(10-22-2011 04:58 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]
(10-22-2011 03:39 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]Biraz İrandan ders alalım,bakın İran nasılda bitirdi pjak'ı.Bizde onlar gibi yapacaz inşallah,allah yardımcıları olsun.

aynen inşallah. bizim başlarımız 87 şehidimizin olduğu günlerde sabretmekten vazgeçerse pkknın p si kalmaz daha

[Resim: 31b9.jpg]
iranın o yönünü takdir ediyorum. amerika saddamı astı iran hergün birini asıyor. bizde canlı ele geçirip assak veya apoyu assak yeminle 1 ayda dağılır bu şerefsizler.
Bordo bereliler Kabus Smile Ruhsuzlar ya hastayım onlara.. Smile
aSKER akar foxun cover çok iyiydi.
Referans Adresler