Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Son 6 Gün..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Umuyorum ki bu filmde dizide.Ülkedeki fanboylar yüzünden bozulmaz.

Bu dizi ilk başladığında tutmaz ne kadar saçma vs.gibi cümleler kuruldu yazıdı çizildi.Arka sokaklar muamelesi yapıldı,15.bölümden sonra birden tüm türkiyede izlenen bi dizi haline geldi.Forumlarda,paylaşım sitelerinde videoları replikleri paylaşıldı.Şekil A gibi.

Bu memlekette güzel olay herşey bir süre sonra bir grup zavallı topluluk(Fanboylar-Lise çağındaki elemanlar) yüzünden bok ediliyor.İnşallah Behzat Ç'ninde sonu öyle olmaz.
(10-22-2011 01:38 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]Umuyorum ki bu filmde dizide.Ülkedeki fanboylar yüzünden bozulmaz.

Bu dizi ilk başladığında tutmaz ne kadar saçma vs.gibi cümleler kuruldu yazıdı çizildi.Arka sokaklar muamelesi yapıldı,15.bölümden sonra birden tüm türkiyede izlenen bi dizi haline geldi.Forumlarda,paylaşım sitelerinde videoları replikleri paylaşıldı.Şekil A gibi.

Bu memlekette güzel olay herşey bir süre sonra bir grup zavallı topluluk(Fanboylar-Lise çağındaki elemanlar) yüzünden bok ediliyor.İnşallah Behzat Ç'ninde sonu öyle olmaz.

Aynen, katılıyorum bu ülkede bu tip olaylar yaşandığı sürece güzel olan herşey mahvoluyor. Örnek;Disko kralı,inci sözlük.
Referans Adresler