Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Şehit Oluşları Saniye Saniye İzlenmiş.!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar askerlerimizin şehit oluşları saniye saniye heronlar tarafından izlenmiş. Hemde 30 farklı kurum ve Genelkurmay tarafından... 1.30 saat boyunca neler olmuş neler ama 1 tane yardım helikopteri bile gelmemiş.

Yanlış Anlaşilmasın Bu Video Çukurca İle Alakalı Değil Daha önceden 7 Askerin Şehit Edildiği İle İlgilidir aşaği Yukarı Bir Yıllık bir video
(10-21-2011 11:00 PM)warumit1 Yazılan: [ -> ]Yanlış Anlaşilmasın Bu Video Çukurca İle Alakalı Değil Daha önceden 7 Askerin Şehit Edildiği İle İlgilidir aşaği Yukarı Bir Yıllık bir video

Asıl konuyu kavradıysan gerisi önemli değil
Kavradım 1 Yıl Önce İzledim Zaten.
çukurcanın videosuda var youtubede izlemeyin sakın ben şuan hala şokundayım Sad
Ya bu ne rahatlıktır be devlet, şerefsizler 1 saattir saldırıyorlar herhangi bir helikopter falan gelmemiş Angry lanet olsun böyle genelkurmay başkanlığına Angry
Videoyu youtube'a sen mi yükledin Fikret?
yazık yazık bu ülkenin ekmeğini yiyen teröriste kin kusuyoruz ama kendi başımızdaki teröristleri göremiyoruz. şuna bak aslanlar gibi savaşan mehmetçik ve yukardan izleyen devlet ! utanıyorum...
Yazık be!!! AngryAngryAngry
Arkadaşlar şaçmalamayın. Bu video'lar eski tamam, ama o heronlar Türk heron'ları değil. Türkiye'ye (Hesapta) istihparat desteği veren Amerikanın.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler