Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Avşar 'herşey karşılıklı' dedi mi?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Erol Köse'nin son iddiasına göre Hülya Avşar tenis oynarken bir muhabirin sorduğu "Şehitler var" sorusuna, "Kürtler de var, herşey karşılıklı" demiş...

[Resim: 61450.jpg]

Ünlü isimler hakkında Twitter'da ilginç açıklamalar yapan yapımcı Erol Köse'nin son iddiası magazin gündemini olduğu kadar sosyal medyayı da karıştırdı.

Köse'nin iddiasına göre Hülya Avşar tenis oynarken bir muhabirin sorduğu "Şehitler var" sorusuna, "Kürtler de var, herşey karşılıklı" demişti. Bu iddia bir anda ortalığı karıştırdı. Bunun üzerine Hülya Avşar, Acun Ilıcalı'nın internet sitesi "Acunn.com" aracılığıyla haberi yalanladı.

Hülya Avşar'ın açıklaması şöyle;

Kıbrıs'ta iki gündür çekimdeyim hakkımda yazılanlara inanamadım, sonra da önemsemedim. Söyleyen kişinin kim olduğu belliydi.

Sonra inananlar olduğunu duydum.

Hakkımda yazılanlara inanlara soruyorum; "ÖNCE İNSAN SONRA ANNEYİM, HANGİ ANNENİN AĞLAMASINA GÖNLÜM RAZI OLUR Kİ?"

Bu hain saldırıyı lanetliyorum ve bana bu çirkin iftirayı atanları da Allah'a havale ediyorum.

Soruyorum; Böyle acılı bir günümüzde bütün ülkemizin acısını iftira ile kendi hırsına alet etmeye çalışmak insanlık mıdır?

http://www.gazete5.com/haber/hulya-avsar...154182.htm
böyle birşeyi diyemez böyle bir kişi. sonuçta ülkenin önde gelen şanatçılarından.
Çocuğu olan hiç kimse böyle demez
Erol Köse gibi bir şerefsizden beklerim böyle bir iftirayı.
Dememiştir be
Kurban bayramına "Hayvan keserek bayram yapan bir dini aklım almıyor" diyerek İslam dininin şartlarını eleştirip kurban bayramına zıt düşen düşünceye sahip aptal bir "o..... sinema sanatçısı, sanatçıya hakaret olur" diye adlandırdığım bu kadının böyle bir laf demesini hiç yadırgamıyorum.

Türkiyenin en gereksiz kadınlarından biri Nokta.
Şimdi demese bile yarın der bu.
Erol köse onun bunun üzerinden prim yağan ŞEREFSİZ'in tekidir.
(10-21-2011 10:40 PM)Fikret D. Yazılan: [ -> ]Erol köse onun bunun üzerinden prim yağan ŞEREFSİZ'in tekidir.

Aynen.Banane Hülya Avşar'ın ne dediği?Erol Köse'de şehitlerin üzerinden olay dikkat çekmeye çalışıyor.
Sehitler üzerinden prim yapmak serefsizliktir Bizim acımız buyuk millet neyin pesinde
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler