Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 87 ŞEHİT var!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
HÜKÜMETİN HALKTAN GİZLEDİĞİNİ, AKP MİLLETVEKİLİ İFŞA ETTİ : "87 ŞEHİT VAR"

Türkiye, dün önce 24 daha sonra 26 olarak açıklanan şehitlerin acısından sonra bugün ajanslara düşen bir başka haberle sarsıldı. AKP Van Milletvekilinin telefon konuşmasına tesadüfen şahit olan Sakarya’lı bir işadamı, AKP’li milletvekilinin karşısındaki bir şahısla konuşurken 33 saatlik çatışmada 87 şehit olduğunu ve halk infialinden korkulduğu için sayının özellikle ajanslara tam yansıtılmadığını işittiğini belirtti.

DHA, CHA VE AA YAYINLAMADI!

İşadamının ajanslar aracılığı ile kurduğu iletişimler de boşa çıktı. Bizzat konuşmaya şahit olan ve AKP Milletvekilinin adını da veren işadamının açıklamalarını birkaç haber sitesi hariç hiçbir medya kuruluşu yayınlamadı. Haber değeri olarak 5N 1K kapsamında tüm maddeleri barındıran ve muhatap işadamının tüm iletişim bilgilerinin de iletildiği haber ajansları bu önemli konuyu haber bile yapmadı. Konunun derinleşmesi görevinde bulunan yayın yönetmenleri ise haberi halktan gizledi.

AÇIKLANAN ŞEHİT LİSTESİNDE OLMAYANLAR

26 kişilik Şehit listesinde olmayan ve ailelerine bilgi verilen 44 şehidin yanında 6 askerimizin de ağır yaralı olarak açıklandığı ve aslında şehit olduğu öğrenildi.

burdan
bırak 87 şehidi 1 şehit bile olsa bu hükümet açıklamaz !
Arkadaşlar unutmayın, maalesef ki şehitlerimizin sayısı az, öldürülen pkk lı (itoğlu it) sayısı fazla veriliyor...
Ya şunu saptırmayın ! İç savaş olmasını mı istiyorsunuz. Bu millet o kadaaaar çabuk çeviriyor ki durumu. Hemen hükümet hükümet demeyin. Asker bilinmesini istemediği için saklanmıştır! Çok hükümeti suçluyorsunuz gidin açın tsk ana sayfasını var mı açıklama ! Allahım bu kadar bilinçsiz konuşmayın ya allah aşkına biraz akıl fikir sahibi olun. !
87de olur 97de olur biz o bölgede değiliz o bolgedeki haber ajansların söyledikleri doğrultusunda bilgileniyoruz o şehitlerin biri bile ölmeden o soysuzlar öldürülebilirdiki bizim rezaletimizin sonucu verilmiş bir kayıp
şunuda söylemek istiyorum konu dışı her şehit haberinde dikkat ediyorumda aşk sözü yazanlar ülkeyi kurtarıyor tek başına dağa çıkıyor falan 2 gün sonra ben sensiz kurumuş çiçek yazıyor
Her şeyi hükumete bağlamayın biraz düşünün 26 şehit için ülke ayaklandı bir anda 100 e yakın şehit açıklansa ne olurdu kim bilir Kaldiki bu açıklamanın doğruluğu tartışılır ins yanlış haberdir
(10-20-2011 10:29 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Ya şunu saptırmayın ! İç savaş olmasını mı istiyorsunuz. Bu millet o kadaaaar çabuk çeviriyor ki durumu. Hemen hükümet hükümet demeyin. Asker bilinmesini istemediği için saklanmıştır! Çok hükümeti suçluyorsunuz gidin açın tsk ana sayfasını var mı açıklama ! Allahım bu kadar bilinçsiz konuşmayın ya allah aşkına biraz akıl fikir sahibi olun. !

hergün 1-2 (medyaya yansıtılan) şehit veriyorsak iç savaş çıksın... yeter artık bıktım ben şehit haberlerinden...
Zaten pkk'lı köpeklerin istediği bu. Ülke içinde huzursuzluk yaratıp herkesi birbirine düşürmek, kusura bakma ama bu ülke eskisi kadar sağlam bir ülke değil, eskisi kadar dayanabilecek bir ülke değil. Türk Türk'tür falan orası ayrı ama bir kere karıştı mı öyle kolay kolay toparlanamaz.
Telefondan girmesem güzel bir yazı yazardım hatta tartışırdım Smile
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler