az önce yanlışlıkla oyundayken bir flash mine almayı denedim g1 gitmiş ama chara gelmemiş şimdi tekrar aldım bu sefer gitti ve geldi ama 64 g1 boşa gitti

ne yapmak lazım
ticket atıcaksın biraz arastır mutlaka bulursun bende bakayım
yok oyundayken tıkladım bunu istiyorum diye tıkladım hesabınıza yükleyememekteyiz dedi ama g1 gitmiş

Aynı zamanda oyun oynarken nasıl alış-veriş yapmış olduğunuzu anlayamadım?

yok şimdi açıktı orası ben oyuna girdim orası açıkken oyundayken ilham geldi en iyisi flash alayım diye tıkladım bende yükleyememekteyiz dedi gitti g1

Greetings War Rock Team.First of all, i meant to buy the item called 'Flash Mine'.At first time when i tried to buy it for 64G1c ,the 'Flash Mine' wasn't added into my armory but was decreased my G1Cs.So,the next time i tried again and the item was added into my armory.Due to the statements which i've already mentioned, i just need your all help to this issue.I mean,i'd like to see the 64 G1C,which shouldn't have been taken, onto my account again.I hope,you're going to get this issue fixed as soon as possible.
Best Regards.
Bunu deneyebilirsin.

(02-19-2010 09:13 PM)neglector Yazılan: [ -> ]Aynı zamanda oyun oynarken nasıl alış-veriş yapmış olduğunuzu anlayamadım? 
AYnen bende anlamadım nası yaptın o işi gökhan ?
Bence 64 g1'in üzerine su iç benim charımın üzerime su içtigim gibi ^^