Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ronaldo'nun Sırları Bilimle Çözümlendi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ronaldo'nun etkileyici performansını laboratuvar ortamında inceleyen spor bilimcileri, inanılmaz sonuçlar aldı.

http://www.haber365.com/Video/Ronaldonun...ozumlendi/

9 dakika ama izlemeye değer...
Adam kendini adamış arkadaş yalnız sniper olayını anlamadım adamlar istese topu hedefleyebilirler.
(10-20-2011 04:10 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Adam kendini adamış arkadaş yalnız sniper olayını anlamadım adamlar istese topu hedefleyebilirler.

İşte adam o kadar hızlı ki topa lazer deydirttirmiyor (;
cam kırma ve sniperi anlamadım ben. cam kırma olayında ilk vuruşta yandan çekimde rahatca görülüyor ki ilk cam kırıldıktan sonra onun parçaları öteki camları kırıyor yani gereksiz bir test ki o camları halı sahada top oynayan bir amatör futbolcu bile kırar Big Grin snipere gelecek olursak o sniper istese her an hedefleyebilir ama sniperin ronaldoyu sevip sevmemeside önemli mesela ben olsam ronaldonun kafasına nişan alırım top diye Big Grin
Çok beğendiğim bir futbolcu ve benim için gelmiş geçmiş en iyi futbolcu
Güzelmiş Big Grin
(10-20-2011 05:28 PM)trsoulkiller Yazılan: [ -> ]Güzelmiş Big Grin

Manisalı 45'in veliahtı Big Grin
Mükemmel birsey , bu adam kilo aldı Manchester'dan gidince o yüzden formu düstü biraz Smile
(10-20-2011 05:49 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]
(10-20-2011 05:28 PM)trsoulkiller Yazılan: [ -> ]Güzelmiş Big Grin

Manisalı 45'in veliahtı Big Grin

Big Grin Genç manisalı45 Big Grin
olamaz böyle birşey yaw Ss.gifSs.gifSs.gifSs.gifSs.gif adam nba basketbolcularından daha yükseğe zıplıyor Ss.gif ARTİST birde messiyi test etsinler Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler