Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: BATTLEFIELD 3 Yeni Multiplayer Gameplay
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Buyrun Smile

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.

kişisel yorum : Allahtan Ön Siparişle Alıyorum Big Grin Back To Karkand Kaçmaz Big Grin Yumulun beyler Big Grin
Özel gelmiyor bana Smile Ama alacağım yine de
Banada Özel Gelmiyorki Big Grin Bas Parayi Al Limitedi Smile
Napayım limited'ı Smile Ben mw3 alacağım. Bunu arada girip zamanımı uzun süre öldürmek istediğimde oynamak için alacağım.
Smile Oda Bir Zevk Türü Big Grin Big Grin Big Grin
Keşke böyle oyunlar beleş olsa Big Grin
(10-19-2011 08:43 PM)inanc Yazılan: [ -> ]Keşke böyle oyunlar beleş olsa Big Grin

Oh o zaman warrocktan beter olur, bilgisayarı iyi olan herkes oyuna yumulur, oyun zeka yaşı 0-3 olanlarda dolar ve küfürler falan havada uçuşur, Smile
(10-19-2011 08:48 PM)Starlite Yazılan: [ -> ]
(10-19-2011 08:43 PM)inanc Yazılan: [ -> ]Keşke böyle oyunlar beleş olsa Big Grin

Oh o zaman warrocktan beter olur, bilgisayarı iyi olan herkes oyuna yumulur, oyun zeka yaşı 0-3 olanlarda dolar ve küfürler falan havada uçuşur, Smile

Aman Naptın Ya Birden Kalbime iniyordu Big Grin
Tamam alıcam karar verdim indirimi beklemicem basıcam 40'ı şimdi bana acil 30 veya 40 liralık maçlar söyleyin 3 ve 5 misli yatırıcam.
Oyunun full sürümü çıktığında Metro'ya kesinlikle girmiyicem gına geldi Metro dan Smile ama orda conquest modu güzel olur Tongue
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler