10-19-2011, 07:32 PM
Şehitler hakkında konular açıp durmayın,haberlerde iyice çöktüm zaten.Artık kaldıramıyorum acılı hikayeleri,haberlerdede çok acıklı anlatıyorlar fon müzik falan..Tamam 26 tane ASLAN gibi ŞEHİDİMİZ var başımız sağolsun.Ama bu kadar fazla acındırılmasın yeter artık ya.Şehit haberi olduğu zaman o kadar acıklı anlatıyorlarki geceleri uyku uyuyamıyorum,gözüme uyku girmiyor.Üzülüyorum.Yasa boğuluyorum,içim yanıyor...
Biz burda üzüntümüzden yerin dibine giriyoruz o pkk lı o...çocukları şimdi nasıl seviniyordur.Haberlerde bu kadar acıklı anlatacaklarına şehit haberlerini,bizi bu kadar yasa boğacaklarına,sığınakların bombalanışını,parçalanmış pkk lı o.çocuklarının cesetlerini gösterselerde,ibret olsa şunlara.En azından yasa boğulan tek biz olmasak,çok da sevinmese o itler 26 tane ŞEHİT verdirdik diye.Bilselerki bizimde birsürü LEŞİMİZ var...
Sanırsam bu gece yine uyuyamayacağım...
Biz burda üzüntümüzden yerin dibine giriyoruz o pkk lı o...çocukları şimdi nasıl seviniyordur.Haberlerde bu kadar acıklı anlatacaklarına şehit haberlerini,bizi bu kadar yasa boğacaklarına,sığınakların bombalanışını,parçalanmış pkk lı o.çocuklarının cesetlerini gösterselerde,ibret olsa şunlara.En azından yasa boğulan tek biz olmasak,çok da sevinmese o itler 26 tane ŞEHİT verdirdik diye.Bilselerki bizimde birsürü LEŞİMİZ var...
Sanırsam bu gece yine uyuyamayacağım...