Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Şehitlerimiz hakkında açılan konular...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Şehitler hakkında konular açıp durmayın,haberlerde iyice çöktüm zaten.Artık kaldıramıyorum acılı hikayeleri,haberlerdede çok acıklı anlatıyorlar fon müzik falan..Tamam 26 tane ASLAN gibi ŞEHİDİMİZ var başımız sağolsun.Ama bu kadar fazla acındırılmasın yeter artık ya.Şehit haberi olduğu zaman o kadar acıklı anlatıyorlarki geceleri uyku uyuyamıyorum,gözüme uyku girmiyor.Üzülüyorum.Yasa boğuluyorum,içim yanıyor...

Biz burda üzüntümüzden yerin dibine giriyoruz o pkk lı o...çocukları şimdi nasıl seviniyordur.Haberlerde bu kadar acıklı anlatacaklarına şehit haberlerini,bizi bu kadar yasa boğacaklarına,sığınakların bombalanışını,parçalanmış pkk lı o.çocuklarının cesetlerini gösterselerde,ibret olsa şunlara.En azından yasa boğulan tek biz olmasak,çok da sevinmese o itler 26 tane ŞEHİT verdirdik diye.Bilselerki bizimde birsürü LEŞİMİZ var...

Sanırsam bu gece yine uyuyamayacağım...
Leşini s.min o..ları Bu devlet neyi bekliyor anlamıyorum illa halk mı çıksın kandile indirsin o . çocuklarını
Haklısın bende senin gibi düşünüyorum,ama onlarda işlerini yapıyorlar.
Dediğin gibi keşke onların leşlerini gösterseler.Bizim şehitlerimizden çok,onların ölü haberlerini yapsalar daha iyi olur
O.... çocuklarına saldırmak için ne bekleniyor anlamış değilim ya
Onların adamlarını haberlerde falan gösterseler üzülmezler çünkü içlerinde en ufak sevgi yok onların, adi köpeğin teki bunlar.
konular yüzünden kalbiniz yaralanıyorsa beni düşünün benim dayım şehit oldu.

daha önceden 13 şehit oldu bu kadar konu açılmadı 2 şehit oldu yine tek bir konu açılmadı illa ki 20 üzerinde şehit olsun ki kalbiniz yaralansın ve şehidin değeri olsunAngry
Referans Adresler