Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Şehitlerimiz...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
‎24 ŞEHİT ..
24 Can ..
24 Koca ..
24 Sevgili ..
24 Evlat ..
... 24 Ana Yüreği ..
24 Babasının Aslanı ..
24 Mehmetçik ..

Çok öldük bu sabah çok ...

24 fidan 24 gencecık ınsan ne denır buna bılemıyorum Vatan sağolsun mu denır!!! sözün bittiği yer kelımelerın cıkmaya mecalı olmadıgı an...bogazın dugumlendıgı sesın kısıldıgı andır bu an....24 fıdan gıtmıs bunu hesabını kım verecek....Türkler ve Kürtler yüzyıllardır kardesce yasamıs insanlardır bunları ayırmaya kımsenın gucu yetmeyecektır...rant pesınde olanlar yuzunden bu fıdanlar soluyor ocaklara ates dusuyor yurekler yanıyor....Rabbım buna sebep olanlarında ocagına bu acıyı dusursun kı anaların goz yasını bu mılletın göz yasını anlasınlar.... 24 şehidimize rabbımden rahmet ailelerine sabır dılıyorum...yaralılarada acıl sıfalar dılıyorum...wallahı sozun bıttgıı yerdır kelımenın cıkmadıgı andır..... 24 Fatiha okumayı unutmayın dostlarım ve dualarınızda bu ates bıtsın ocaklar yanmasın demeyı unutmayın...

Şehitlerimiz Ruhuna El Fatiha=

Bismillâhirrahmanirrahim. Elhamdulillâhi Rabbil âlemin, errahmanirrahim, malikiyevmiddin, iyyake na'büdü, ve iyyake nestâiyn, ihdinas sıratal müstâkiym, sıratallezîne enâmte aleyhim, ğayril mağdûbi aleyhim, veladdââlliyn"

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.
Vatanın sağolduğu felan yok, 24 ocağın 24 ananın yüreği parçalanırken !
Bu olaydan sonra morelim çok bozuldu...
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
Kahrolsun pkk (pkk yazmak bile içimden gelmiyor (şerefsizler))
Referans Adresler