Yav bu silahlara ağır zamlar gelmiş.Psg 1 haftalık 10k--1aylık 40k olmuş.Hepsinde bi artış var ama psg çok abartılmış
![[Resim: 10dw.jpg]](http://c1110.hizliresim.com/q/l/10dw.jpg)
Oyuncuları G1 ile alış-verişe itmeye çalışıyorlar.
Zorla dinarbotlara itiyorlar oyuncuları...
Oyunada ötv zammı geldi

Level düştüm diye exp itemi almıştım dinarla ama artık 53 olduma göre tekrardan gerek duymucam yeterli benim yavaş yavaş kasarım snıper zaten kullanmıyorum famas deseniz famas almamada gerek yok retail tek normal mp7a1 için kullanırım cephaneliği benım için çok bir zarar olmuyacak

Zaten m60 retail var, yanına m16a4 güzel gider, oyuna para vermeme gerek kalmadı

Retailler bence bir fırsat olarak geldi.Baksanıza k2 bu gidişle her ay retail parası alıcak.
exp artırıcılar1800 g1+gold premium+600 g1 pazardan silah aldınız toplamda 48+24=72tl yapıcak bu kötü yanı.iyi yanı ise powerlwl kasan sayısının azalıcağını düşünüyorum.Hesap kasıp satmak zorlaştı yok artık 3 kuruşa 5 köfte.

(10-19-2011 07:03 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Retailler bence bir fırsat olarak geldi.Baksanıza k2 bu gidişle her ay retail parası alıcak.
exp artırıcılar1800 g1+gold premium+600 g1 pazardan silah aldınız toplamda 48+24=72tl yapıcak bu kötü yanı.iyi yanı ise powerlwl kasan sayısının azalıcağını düşünüyorum.Hesap kasıp satmak zorlaştı yok artık 3 kuruşa 5 köfte.
72 tl oha ya

iyi ki almışım retail

Warrocku bıraktım ama yerine oynuyacak oyun bulamıyorum alışkanlık kötü birşey

G1 işi biliyor adamlar power levelları banladı çoğu kişi sırf dinar kasmak için power yapıyordu artık dinarı olmayan adam G1 ile almak zorunda kalıcak.