crossfire ı geçmemiz imkansız.
(02-19-2010 09:05 PM)auratica39 Yazılan: [ -> ]oy verdim de gözüme birşey çarptı..Crosfire o kadar güzelmi?
Oylamadan haberdar olan crossfire oynayıcısı çoktur

(02-19-2010 09:05 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Ana warrock önde?Nasıl
Bir kez daha kontrol etmelisin.

War Rock 2. sırada eğer ben de yanlış görmediysem. =)
suan pspdeyim sonra oy vericem her turlu.
(02-19-2010 09:06 PM)viptrdodo Yazılan: [ -> ]crossfire ı geçmemiz imkansız.
198679 oyu var.
-Ve crossfire Warrock'la kıyaslanamayacak kadar kısııtlı ve alıntı bi' oyundur. (Bence)
-Bu mutation olayıda COmbat arms çakması bi' yama bi' değişiklik olmuş.
-Şuanda oynanabilecek MMOFPS oyunlarının Combat Arms-WaRRocK'la kısıtlı olduğunu düşünüyorum.
Oylar hakedene verilmeli.
S4 league tabiki.Ne hack var ne lag.İnsanın egosunu tatmin eden mükemmel bir oyun bence.
Ben yine War Rock a verdim.Adamlar bence gayet iyi oyun yapmışlar.Sorun oyunda değil oyuncularda.Beğenmeyen arkadaşlar varsa daha fazla devam etmesinler oyuna...
Arkadaşlar oynadığımız oyunun adı War Rock, tamam onu geçtim takıldığınız ve bilgi alıp, bilgi paylaştığınız forum bir War Rock forumu, ve burda War Rock'a destek olmamız gerekiyorsa destek olalım. Uzatmanın bi' anlamı yok.

(02-19-2010 10:37 PM)quanszpard Yazılan: [ -> ]Ben yine War Rock a verdim.Adamlar bence gayet iyi oyun yapmışlar.Sorun oyunda değil oyuncularda.Beğenmeyen arkadaşlar varsa daha fazla devam etmesinler oyuna...
Katılıyorum.Sorun bizim halkımız ve yaş sorunu.Yoksa Warrock güzel oyun hack mack olmasa.