Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ticket Cevapı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşıma gelen ticket cevapı benim fazla ingilizcem yok çeviremiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Greetings gamer,

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team regarding the issue with your level.

Upon investigation, we have found this account to be Power Leveling in game, which continued even after the official announcement in forums and hence your account was de-leveled accordingly. We are unable to restore the level in your account.

If you have any questions, please feel free to contact War Rock Customer Service at http://www.gamersfirst.com/warrock. We hope that you will continue to enjoy your gaming experience with War Rock.

Regards,
benim anladığım kadarıyla level geri gelmeyecek ve power level yaptığınızı tespit ettik diyor

Erdem Döşer

Aynen öyle .
Kısacası; araştırmaları sonucunda hesabınının power level yaptığını bulmuşlar. Levelini geri veremiyorlarmış..

Yani geçmiş olsun..
Hic belli olmaz benim arkadasın ticket cevabında ilk önce powerlvl yapıldıgı tespit edildigi ve lvlın geri gelmicegini söylediler sonra bidaha gönderdik powerlvl yok diyip eski lvlına döndü char
(10-18-2011 06:22 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Hic belli olmaz benim arkadasın ticket cevabında ilk önce powerlvl yapıldıgı tespit edildigi ve lvlın geri gelmicegini söylediler sonra bidaha gönderdik powerlvl yok diyip eski lvlına döndü char

Ne saçma iş ya.
Banada cevap gelmedi e postama levelim geldi Big Grin
Referans Adresler