Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Battlefield 3'te katliam!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Kaç milyon kişi oynadı, kaç kişi öldü?

DICE tarafından geliştirilen FPS oyunu Battlefield 3'ün açık beta istatistikleri yayımlandı. 29 Eylül'den itibaren tüm oyunculara açılan beta, görünüşe göre gayet iyi bir ilgiyle karşılaşmış. Multiplayer açık beta, 8 milyondan fazla kişi tarafından oynanmış. 47 milyar mermi sıkılmış ve 1.5 milyar ölüm gerçekleşmiş. Rakamlar gerçekten çok yüksek.

Battlefield 3, PC, PS3 ve X360 platformları için 28 Ekim'de Avrupa'da raflarda yerini alacak.

[Resim: 50.jpg]

Şahsen Betada 5,000 Kişi Vurdum Milyonda Biri olur Heralde Big GrinBig GrinBig Grin
oha 635 metreden hs atmış adam çüş Big Grin
(10-18-2011 04:24 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]oha 635 metreden hs atmış adam çüş Big Grin
beni Geçti Adam Kıskandım Valla En Fazla 390 Fln Ediom Big Grin
47 milyar mermi Big Grin 635 mden hs öh napmış adam ya sis yokmu bu oyunda
(10-18-2011 04:40 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]47 milyar mermi Big Grin 635 mden hs öh napmış adam ya sis yokmu bu oyunda

Yok işte o yüzden oyun gerçeksi.Onu m98b ile yapmıştır ya yoksa diğer silahların ivmeleri fazla.
İlginc
hm iyiymiş şu mayıs bi geleydi iyiydi
47 milyar mermi gerçek birşey olsa dünyada mermi kalmaz Smile
(10-18-2011 05:22 PM)TheWayBack Yazılan: [ -> ]47 milyar mermi gerçek birşey olsa dünyada mermi kalmaz Smile

O kadar mermi türkiyede vardır zaten sallama yapma Smile
Referans Adresler