Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Battlefield 3, korsana yenik düştü mü ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: 4.jpg]

[Resim: 46.jpg]

DICE tarafından geliştirilen FPS oyunu Battlefield 3, resmi olarak PC, PS3 ve X360 platformu için 25 Ekim'de Kuzey Amerika'da, 28 Ekim'de de Avrupa'da raflarda olacak. Hatta oyunu ön sipariş verenlere ücretsiz bir de harita paketi hediye ediliyor. Ancak tüm bu planlara rağmen hala bir şeyler ters gidebiliyor ne yazık ki. Oyunun korsan sürümü, Torrent sitelerinde yer almaya başladığı iddaa ediliyor. Bu durum karşısında DICE'dan gelen bir açıklama ise henüz yok.

Kişisel Yorum ; Bence Ne Kadar Korsana Düşerse Düssün Satışları Etkilemeyecek. Çünkü Her Oyun Bu Adi Pazarı Tadıyor. Battlefield 3 Te Bunlardan Birisi.

Buyrun ; Haber Kaynağı
Korsana düşmeyecekte nolcak alayı öyle oluyor zaten.

TaTy

Dünyanın 1 numaralı torent sitesinden bakıyorum Battlefield 3 yok.Kim nerden uyduruyor bunu yok abicim indiren varmı ? yok.Bilinçli olarak çıkarılıyordur.MW3 sitesini Activision bayağı bir uğraşmıştı buda Activison'un işidir.Satış politikası.

Kısacası yalan haber.

Birde şu haberin kaynağını versen de ona göre baksak güvenilir bir kaynakmı diye ?
Bu konuyu açıyorsun millet oyundan soğuyor.Hadi bunları geçtim sende bir battlefield oyuncususun.
isohunt'ta epey şey var ama fake sanırım onlar.
Clone Dvd olarak düştü yalan haber değil yani bf3 ün dvd sini edinen biri kırıp nete atmış bu kadar illa bu işte uzman kişilerin yaptığına bakmanız gerekmez.Gel gelelim bu korsanı edinen olurmu Bf3 online olmadan işe yaramaz bir oyun online içinde orjinal almak lazım.Hem oyunun cracki yok çıksada 1 ay boyunca sorun çekicekler yani indirenlerin hepsi sazan boşu boşuna indiriyorlar.
(10-18-2011 01:22 PM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]Clone Dvd olarak düştü yalan haber değil yani bf3 ün dvd sini edinen biri kırıp nete atmış bu kadar illa bu işte uzman kişilerin yaptığına bakmanız gerekmez.Gel gelelim bu korsanı edinen olurmu Bf3 online olmadan işe yaramaz bir oyun online içinde orjinal almak lazım.Hem oyunun cracki yok çıksada 1 ay boyunca sorun çekicekler yani indirenlerin hepsi sazan boşu boşuna indiriyorlar.

EVET CLONE DVD SÜRÜMÜ VAR HATTA BEN İNDİRDİM . BAKTIM AYNI BETADAKİ DOSYALARLA . HaberKaynağı ;
Merlinin Kazanın'dan Alıntıdır.
Clone DVD sürümü çıktı.
Yanlız korsana düştü ne demek her oyunun singleplayer olarak korsanı çıkıyor. Bu oyunlar multiplayer tabanlı olduğu için sorun olmaz.
BF3 crack çıkmadı hala. Sadece clone dvd.
Oyun Çıkmadan Korsana Düştü .. Bkz: Crysis 2 Çıkmadan 40 Gün Önce Düşmüştü
BF3 gibi oyun oynamak için öncelikle 4 milyar ve üzeri bir meblağ ile kurulan bir sistem lazım. Zaten o kadar parayı basan adam oyunun korsanına niye talip olsun ? O kadar parayla sistem dizen zaten orjinalinide alır.

Kısacası Korsanı çıksa bile hiç sorun olmaz. BF3'ten gelen talep ve server yoğunluğu, oyuna olan istek EA Games'İ zaten fazlasıyla zengin edecektir.

Hatta şuan BF3 için sistemi yetmeyenler bile parçalarını yeniyelemeye başladı. Vallaha bu oyun için neler yapıyor millet bide korsan alınsa ne olur alınmasa ne olur ? Wink
Zamunda.net de de bulamadım .
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler