Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Starlite ve İmzası Hakkında!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba Arkadaşlar Starlite kişilik konuşma tarzı davranış bakımından çok sevip takdir ettiğim bir insandır. Ancak gel gör ki imzasını görünce hayattan soğuyorum. Bu bir hakaret bana göre... Değiştirmesin için oylama yapmayı uygun gördüm. Benim gibi düşünen arkadaşlar varsa üst kısımdan oylamaya katılsınlar. Kendisi de saygılı bir insan ve değerleri dikkate alacağını umut ediyorum.
Abarttığını düşünüyorum. Adamın imzasında uygunsuz birşey olsa yetkililer eminim hallederdi ve zaten bahsi geçen kişide yetkili ve neyin yasak yada uygunsuz olduğunu biliyodur diye düşünüyorum.

Senin imzana gelirsek:
"wrksaribey'in benimle bir ilgisi kalmamıştır." yazıyor fakat fotoğrafın üstünde de "wrksaribey" yazıyor. Bunu anlamadım doğrusu?
Ben galatasaraylıyım imzayı daha önce gördüm ama büyütücek bişi yok bunda kişilik haklarına saldırı olduğunda yada 18 yaş altı uygunsuz imzalara müdahale ediyoruz
bende geçen haftaydı sanırım , düzenlediğiniz evente girmiştim. ve sen wrksarıbey çarındaydın diye hatırlıyorum ?

TaTy

imzasını görünce hayattan soğuyorsun ;
Niye intihar edesin mi geliyor (: Tutan yok moruk köprü duruyor...
Yalnız bu konudan sonra değiştirir kanımca (:
Hepinize sırasıyla cevap vereceğim wrksaribey yakın bir arkadaşıma satıldı girecek char bulamadığım için onunlar giriyordum bu 1.
Resmin orjinalini silmişim ve değiştirmek istemedim bu 2.
Amacım olayı büyütmek değil değiştirmesini sağlamak bu 3.
Ben size Oy verin dedim yorum yapın değil bu da 4 .
Ayrıca yetkililere siz karışın demedim yani sadece anket 5.
Anlama güçlüğü çeken yoksa problem yok. İyi forumlar dilerim.

TaTy

Oldu başka bir arzunuz ? Big Grin Sen yaz biz bakalım Big Grin

Moruk bu şarkıyı sana izlemen için atıyorum.
Attım tut.
Çok abartılacak bişey değil bu durum konu açılacak kadar bir yetkiliye ö.m atsanda olurdu gereksiz bence bu durum hakaret olacak bir şeyde değil cinsellik veya açık bir şeyde yok gereksiz konu açma lütfen
(10-18-2011 12:24 AM)Mehmet Yazılan: [ -> ]Oldu başka bir arzunuz ? Big Grin Sen yaz biz bakalım Big Grin

Moruk bu şarkıyı sana izlemen için atıyorum.
Attım tut.

Amça memişlerini Traş ediyor Big Grin Big Grin Koptum ya obaaaaa güzel klip Smile
3:22 saniye'de güzel ya hahaha Big Grin Saol ya Big Grin
yav kendi kendinize triplere girmeyin benim avatarımda fenerlilere yönelik niye kimse değiştir diye bişey demiyo biraz hoşgörülü ol birader Wink
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler