Arkadaşlar ben sadece aktarıcıyım.
X-GameTR Facebook sayfasında Özden abinin yazdığına göre bir liste hazırlayıp GamersFirste verecekmiş. Yapmanız gerekenler aşağıda
lvl1 düşen hesabınız :
G1 mail adresiniz :
XGame üye olduğunuz mail adresiniz :
Bunları içeren bir maili " ozden@xgametr.com " mail adresine göndermeniz yeterlidir.
Alkışa gerek yok
X-GameTR Facebook Adresi
lvl1 düşen hesabınız yazıyor ya ben oraya kullanıcı adımı yazdım parantez içindede oyundaki adımız yazdım inşallah sorun çıkmaz

(10-17-2011 10:56 PM)mixcoo11 Yazılan: [ -> ]lvl1 düşen hesabınız yazıyor ya ben oraya kullanıcı adımı yazdım parantez içindede oyundaki adımız yazdım inşallah sorun çıkmaz
lvl1 hesabınız: BURAYA GİRİŞ İD oyun içi nick : OYUNDAKİ İSİM yaz..

gönderdik umarım bi faydası olur

xgametr'ye teşekkür ederim bide lvl1 düşen hesabınız :'yerine oyundaki adımı yazdım yorumları okudum oyundaki nick yazın demiş ondan tekrar teşekkür ederim ilgilerinden dolayı.
olaylara bak ya özden kara şimdi 1 lw düşen müşterilerini kaybetmemek için G1 ekibiyle mi görüşecek iyiymiş

Bende lvl düşürülenlerdenim , ortalama 15 gündür girmiyordum. Öylesine bir girmiştim baktım karakter 1 lvl olmuş gerçekten haksızlık ve saçmalık ..
(10-18-2011 10:50 AM)ozdenkara Yazılan: [ -> ] (10-18-2011 02:19 AM)ByradikaL Yazılan: [ -> ]olaylara bak ya özden kara şimdi 1 lw düşen müşterilerini kaybetmemek için G1 ekibiyle mi görüşecek iyiymiş 
hep görüşüyoruz zaten 
benin anlatmak istediğim o değildi ama neyse

) kolay gelsin o zaman ne diyim