Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Level düşenler için TİCKET !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaşlar malumunuz herkes ticket atmak istiyor ama inglizce , almancası olmadığı için atamıyor. Buyrun.

Başlık : Meine account ist 1 level gevorden
ich brauche deine hilfe ! mein account ist 1 level gevorden . İch habe aus dem regel gemacht,ich habe nicht hack oder bug benutzen . aber wieso ıst mein account 1 level gevorden ? kann ıch zu meinen leztzen level zuruckkehren ?
Vielen danke.

Türkçesi : Hesabım 1 levela düştü ( geri döndü )
Yardımınıza ihtiyacım var,hesabım 1 levela düştü. Ben regal kullandım,hack veya bug yapmadım. neden hesabım 1 levele düştü ? Levelim geri gelicek mi?
Teşekkürler.

VEYA ;

Subject(Konu):I want to learn the reason why my account's level was demoted to level 1.

Issue Type(İçerik)Account Related Problem

Message (Mesaj):I've just got my account's level to level one. Could you please explain the reason or reasons why you did that? And hence, is Forum Kuralları possible to take my level back to the last one which was 29

Thanks a lot for all the things that you do for us and for your detailed answers,

Best Regards. '' Yukarıda 29 yazan yere düşmeden önceki lwl ınızı yazınız..
Ben zaten actım almanca konu burda Smile

http://forum.warrocktr.com/Konu-Lw-1-tic...z1b3BZKJMH
(10-17-2011 05:45 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Ben zaten actım almanca konu burda Smile

http://forum.warrocktr.com/Konu-Lw-1-tic...z1b3BZKJMH

Tamam işte inglizcede var Smile
Bol bol olsun hepsinden bol bol yollasın millet bi zararı yok =)
Düzelen var ismi kinqdom25 ti sanırsam lwl düştüğü gün yollamış ticketi eski lwle dönmüş
Var var pasha1turk de aldı levelini Smile
3 defa yolladım umarım bi yanıt verirler artık oyuna girdigimizde hack deyip oyundan atmaya calısıyolar ya gelde sinir küpü olma AngryAngryAngry
(10-17-2011 07:54 PM)bynicky1903 Yazılan: [ -> ]3 defa yolladım umarım bi yanıt verirler artık oyuna girdigimizde hack deyip oyundan atmaya calısıyolar ya gelde sinir küpü olma AngryAngryAngry

FORUM KURALLARI

Kural 2-) Küfürlü konuşmak, imalı olarak hakaretler kullanmak ve de karşısındaki kişiyi küçük düşürecek davranışlarda bulunmak veya rencide edebilcek davranışlarda bulunmak yasaktır.
(10-17-2011 07:57 PM)RyhLeX Yazılan: [ -> ]
(10-17-2011 07:54 PM)bynicky1903 Yazılan: [ -> ]3 defa yolladım umarım bi yanıt verirler artık oyuna girdigimizde hack deyip oyundan atmaya calısıyolar ya gelde sinir küpü olma AngryAngryAngry

FORUM KURALLARI

Kural 2-) Küfürlü konuşmak, imalı olarak hakaretler kullanmak ve de karşısındaki kişiyi küçük düşürecek davranışlarda bulunmak veya rencide edebilcek davranışlarda bulunmak yasaktır.

soryy beyfendi beyfendi beyfendi
(10-17-2011 07:57 PM)RyhLeX Yazılan: [ -> ]

FORUM KURALLARI

mesaj düzeltildi victory.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler