Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Herşeye zam kalmadı keder gam :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

bana göre çok anlamlı bir türkü bu zamlar için, sadece ötv ye gelen zam yok hemen hemen herşeye zam var sizin haberiniz yokAngry

artık bu ülkede orta halli insanlar fakir.fakir olan insanlar ise yerlerde sürünüyor, ama herzman gururları var yıkılmadılar halene ayaktalar, lanet olsun diorum böle hükümete devlete kendileri 11 binlira maaş alır hepsinin kesesi doludur vatandaşı kim takar allah kahretsin hepsi hakettiği yeri bulacaktır sonundaAngry
Ben sigara kullanmıyrum,ama beni bile vurdu bu zaman diğer ailelerine bakmak zorunda olan ne yapsın düşünen yok.Allah yardım etsin hepsine.
abi kısa parlement 9.50 olmuş yaa ayıp yaaAngryAngry
(10-17-2011 02:29 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]abi kısa parlement 9.50 olmuş yaa ayıp yaaAngryAngry

Oha! İyiki içmiyorum.Hatırlıyorum eskiden amcam sigara almaya yollardı beni uzun parlıament i 5.25TL ye alırdım.
Sigarayı bırakma zamanı geldi artık.
Sanırım bir gün bizlerin de hali böyle olacak.

Sigara içmediğim için sıkıntım yok içersem heralde 1 ayda okul harçlığıyla biriktirdiğim 150 - 200 TL yi hiç göremem Big Grin
Sigara alışkanlığım yok. Olsa zaten fakir gezicez Big GrinBig Grin
Evet 2. Vergi Zammı dalgalarıda kapıda bu arada
Kısa marlboro'da 9tl olmuş dayım dedi Big Grin iyiki kullanmıyoruz hehe Smile victory.gif
Referans Adresler