Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yakışıklılar Team Vs Ayak takımı!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Tebrikler - O dinar ne öyle Smile direk gözüm kaydı
o bu değilde bu ne lan herkesin leveller Big Grin down Big Grin
tebrik ederim victory.gif
Eymen,sen zaten Wrhit'te mod veya başka bir şey değil miydin?

Bu arada benim adımda Eymen Big Grin DOST
şşşşşş bu adam 2 adet retailli char veririm derse verir.Gözü kapalı verir hemde.
Tebrikler Eymen,iyi dinar yapmışsın bu arada (:
(10-17-2011 02:20 AM)eymen Yazılan: [ -> ]
(10-17-2011 02:17 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]- Tebrikler - Eymenin level düşmesine sevindim açıkcası..

Bizim için lwl problem değil her türlü kendimizi göstere biliyoruz düşmanlarımız yani senin gibiler sevinmeye devam etsinler çünkü bizim tarafımız'ca üzülecek bir konu yok beyfendi

Seni bende hiç sevmem biz senin düşmanınsak iyi polisi oynuyoruz demektir her türlü illegale başvuran bir insanın karşısında olmak bir şereftir. m045.gifadamım
(10-18-2011 12:29 AM)Fikret D. Yazılan: [ -> ]
(10-17-2011 02:20 AM)eymen Yazılan: [ -> ]
(10-17-2011 02:17 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]- Tebrikler - Eymenin level düşmesine sevindim açıkcası..

Bizim için lwl problem değil her türlü kendimizi göstere biliyoruz düşmanlarımız yani senin gibiler sevinmeye devam etsinler çünkü bizim tarafımız'ca üzülecek bir konu yok beyfendi

Seni bende hiç sevmem biz senin düşmanınsak iyi polisi oynuyoruz demektir her türlü illegale başvuran bir insanın karşısında olmak bir şereftir. m045.gifadamım

Bunlar iyiyiz diye gezerler power levelin kralını yaparlar bir nc atarlar sonra temiziz diye gezerler sonrada level düşünce kurunun yanında yaşta yanar derler boşver ezik bunlar.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler