Çençü benim sana soracağım bazı sorular var. Maddeleyeyim lan sana hatta, seviyorum seni, yoksa umrumda olmaz.
- Battlefield 3, 28 Ekim'de çıkıyor, alıyor muyuz?
- Battlefield 3, Standart Edition ile Limited Edition arasındaki fark ne?
- Ben bu yaşıma kadar Battlefield oynamadım, Battlefield altyapısı yok bende, ben oyunu satın almaya kafama koydum fakat başarılı olabilir miyim?
- Oyunun fiyatı tahminen ne olur?
- Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
Cevapla bunları. Özel Mesaj atamıyorum sana. Msn'e de girdiğin yok zaten.
Warrock oynamayı ananın karnında öğrenmediğine göre bunada alışırsın

(10-16-2011 11:08 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Düzeltme : 28 Ekim'miş.
Cadılar Bayramı, Paskalya Bayramı, Şükran Günü. Aslında EA Games'in çok güzel bir politikası bu çünkü Hristiyan aleminde bildiğin alışveriş çılgınlığı yaşanıyor o günlerde. Çok takdir ettim gerçekten.
limited de oyuna retaille başlıyosun bildiğim kadarıyla çok fark etmiyo fiyatı da
fiyat konusunu bilmiyorum tam
(10-16-2011 11:39 PM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]limited de oyuna retaille başlıyosun bildiğim kadarıyla çok fark etmiyo fiyatı da
Retail derken ? Oyunun ve ekipmanların zaten sonsuza kadar sende. Bildiğim kadarıyla LE'nin birkaç harita artısı var.
Fiyat ise kutulu fiyatı Aral,Vatan Bilgisayar vb. yerlerde Limited Edition ön sipariş mevcut ve 100 lira. Key alırsan tahminen neredeyse yarı fiyatına gelir.
(10-16-2011 11:54 PM)Decoy Yazılan: [ -> ] (10-16-2011 11:39 PM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]limited de oyuna retaille başlıyosun bildiğim kadarıyla çok fark etmiyo fiyatı da
Retail derken ? Oyunun ve ekipmanların zaten sonsuza kadar sende. Bildiğim kadarıyla LE'nin birkaç harita artısı var.
Fiyat ise kutulu fiyatı Aral,Vatan Bilgisayar vb. yerlerde Limited Edition ön sipariş mevcut ve 100 lira. Key alırsan tahminen neredeyse yarı fiyatına gelir.
Limited Edition, Sınırlanmış Versiyon ve Standart Versiyondan bir kaç harita artısı var, öyle mi?
(10-17-2011 12:07 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Limited Edition, Sınırlanmış Versiyon ve Standart Versiyondan bir kaç harita artısı var, öyle mi?
Aslında "sınırlanmış" değil "sınırlı" anlamında. Yani sınırlı sayıda üretilmiş baskı.
Uğur BF3 bırak 11.11.11 'de Bethesda'nın Elder Scrolls serisinin 5. oyunu piyasaya çıkacak, Skyrim. Oblivion ve Morrowind'den sonra tekrar RPG dünyasının anasını ağlatacak.