Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Street Fighter X Tekken Çıkış Tarihi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Street Fighter X Tekken'in çıkış tarihi ve PC sürümü onaylandı!

Capcom tarafından geliştirilen dövüş oyunu Street Fighter X Tekken'in resmi çıkış tarihi belli oldu. Daha önce PS3 ve X360 platformları için geliştirildiği belirtilen yapım, 6 Mart 2012'de raflarda yerini alacak. Bu resmi tarih duyurusunun ardından bir güzel haber de PC kullanıcıları için geldi. Evet, Street Fighter X Tekken'in PC platformu için de geliştirildiği resmen duyuruldu! 2012, dövüş sever oyuncular için çok güzel geçecek.

[Resim: 1.jpg]

Stress atmak için güzel bir oyun
bune şimdi street fighter ve tekken birleşimi birşey mi Big Grin
(10-16-2011 09:27 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]bune şimdi street fighter ve tekken birleşimi birşey mi Big Grin

Evet bir taraf Street Fighter karakterini seçiyor, diğer taraf Tekken karakteri. Ama güç dengesi açısından Tekken karakterlerinin tüm komboları oyunda olmayacaktır.

TaTy

Eskiden atari salonunda jeton jeton street fighter,tekken,snowbros,bomberman,contra,tank,mortal kombat oynuyorduk.Şimdi evde bilgisayar var ama oynayacak oyun yok.Ben gidiyorum moruk salona Smile Fun City Smile
(10-16-2011 09:33 PM)Mehmet Yazılan: [ -> ]Eskiden atari salonunda jeton jeton street fighter,tekken,snowbros,bomberman,contra,tank,mortal kombat oynuyorduk.Şimdi evde bilgisayar var ama oynayacak oyun yok.Ben gidiyorum moruk salona Smile Fun City Smile

Snow Bros pek zevkliydi lan, o iki kardan adam, o iki bro çok tatlıydı ulan!
mortal kombat 4ever Smile
jeton salonlarında ne oynardık arkadaşlarla Smile bide maç vardı power şutlu felan o fena olurdu Big Grin bir şut çekerdim kaleci topla birlikte kaleye girerdi Big Grin bu oyunu çıktığı gün alcam Smile
Ah ah ne günlerdi ya, masanın %75 ini kaplayan bilgisayarlarda ne oyunlar oynardık, o zamanlar ps2 yi kral sanardım ya, arkadaşları ezip ezip dururdum mortal kombatta Smile
Atarimden Ps1'ime kadar bırakmadan oynadım Tekken'i tüm kombolarını bilirdim.Ama soracak olursak Mortal'ı Street'e tercih ederim ikisinin birleşmesi güzel olmamış.Yine de rahatlamak için birebir.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler