Dizinin 2. sezonu bu gece başlıyor tabiki kendi kanalında cnbc-e de daha 2. sezon reklamı yapılmadıki buda cnbc-e de daha gelmez gibi internette diziport.com (site adı vermek yasaksa düzeltin) bu sitede büyük ihtimalle bu hafta içinde tr alt yazılı gelicek sadece söylemek istedim

Bu gece bölüm çıkarsa, yarın internet ortamına düşer. İnternet ortamına düştükten bir gün sonra da, divxplanet müdavimleri altyazının ingilizcesini beklerler. Addic7ed aynı gün içerisinde, altyazının İngilizcesini kendi sitesi üzerinden sunar, sunduğu an Divxplanet çevirir ve The Walking Dead kategorisine yerleştirir.
an itibarı ile dizinin twitter hede hödösü'nden bir status.
http://twitter.com/#!/WalkingDead_AMC/st...9249179649
Ajans gibisiniz, aklıma Sıdıka geldi
Ya arkadaşlar Teen Wolf Dizisini indirebileceğim bir link var mı ?
(10-16-2011 08:14 PM)Mehmet Yazılan: [ -> ]Ajans gibisiniz, aklıma Sıdıka geldi
Tanışalım, ben Zekeriya.
bu filme bayılıyorum ya

Gözlerim yaşardı şuan, ağlamaklı oldum. Menopozamı giriyom la.
evet bende ilk başta düşundüm belirtiler onu gösteriyordu şu anda çıktım show tvde adriana limayı gördüm ahada dans etmek için gidiyo
(10-16-2011 10:26 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]evet bende ilk başta düşundüm belirtiler onu gösteriyordu şu anda çıktım show tvde adriana limayı gördüm ahada dans etmek için gidiyo
bugün sexy olmamış ya da ben onu öyle görüyorum bugün

Sadece ingilizcesi olsada yeter bana ya yarın çıkcakmış altyazılı Diziport'a bunun yayınlandığı kanalı netten canlı olarak nasıl izlenir