Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ve kar sezonu başladı.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Kış turizminin önemli merkezlerinden olan Uludağ'da gece saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte beyaza büründü. Abant ve Kartalkaya’ya da mevsimin ilk karı düştü.

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’da mevsimin ilk karı yağdı. Dün gece başlayan ve Salı gününe kadar aralıklarla devam etmesi beklenen yağışla kar kalınlığı Oteller Bölgesi’nde 10 santimetreye ulaştı.

Marmara Bölgesi’ni etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava Bursa ve çevresini de etkili oluyor. Tatilcilerin ’Beyaz Cennet’ olarak adlandırdığı Uludağ’da dün gece başlayan kar yağışı devam ediyor. Yağışlarla Oteller Bölgesi’ndeki kar kalındığı 10 santimetreye ulaştı.

Uludağ Meteoroloji istasyonu yetkilileri, hava sıcaklığının sıfır dereceye düştüğü Uludağ’da kar yağışının Salı gününe kadar aralıklarla devam edeceği bildirildi.
süper : ))
İzmir'dede yağış sezonu devam ediyor Big Grin
Ankara'ya da gelsin artık Tongue
Aynen bu hafta için Ankara'ya da kar yağışı veriyor zaten gölbaşında okul yağacak ilk yer Big Grin
Hacı bugün hava cok kötü yaşamaktan soğudum piskolojim bozuldu her taraf karanlık Ankara yaşanmaz bugün Konuya gelirsek söyle bir kar yagsinki okullar felan tatil olsun her taraf bembeyaz oh mis Smile
Orduda oturuyorum kar yağsada çok çok az yağıyor Big Grin yağsa artık buralarada Smile
(10-16-2011 03:42 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Orduda oturuyorum kar yağsada çok çok az yağıyor Big Grin yağsa artık buralarada Smile

Karadenize kar yağmasını daha çok beklersin, belki 60 yıl sonra iklimsel değişikliklerden dolayı lapa lapa kar yağdığını görebilirsin Big Grin
(10-16-2011 03:46 PM)Starlite Yazılan: [ -> ]
(10-16-2011 03:42 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Orduda oturuyorum kar yağsada çok çok az yağıyor Big Grin yağsa artık buralarada Smile

Karadenize kar yağmasını daha çok beklersin, belki 60 yıl sonra iklimsel değişikliklerden dolayı lapa lapa kar yağdığını görebilirsin Big Grin

Bir keresinde yağmıştı okulla tatil olmuştu 2 gün ne güzeldi be Tongue Big Grin
Her şey olur 60 yıla gerek yok Big Grin Antalya'ya bile yağdı geçen sene Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler