Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Prototype 2 The Red Zone Trailer [HD]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
İlk oyunuyla birlikte tadı damağımızda kalan, ikinci oyunu için 2012'ye kadar beklemek zorunda olduğumuz Prototype 2'den yepyeni bir video yayınlandı.

Film tanıtımına benzer bir açılışla bizleri selamlayan videoda düşmanımız James Heller, oyundaki karakterimiz Alex Mercer'i arıyor. Bir binadan fırlayıp gelen Heller, sergilediği yetenekleriyle birlikte bizleri aksiyonun doruğuna çıkarıyor.

Nisan 2012'de PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkacak olan Prototype 2'nin bu videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Zaten prototype 1. de oldugu gibi adamlar 2. yide superize yapmışlar yaw Big GrinBig Grin
Dehset resmen , güzel olmus Smile
Oyun çok güzel ama oyunda ki karakterimiz Alex Mercer demişsin.Ama Alex Mercer'ı farklı bir karakter olup öldürmeyecek miyiz? Hatta hatırlarsanız Alex, New York'a ben virüs bulaştırdım diyor.Kadını serbest bırakarak ve adını unuttuğum bir istasyonda bir şişeyi kırıyordu.
İlk oyunu oynamıştım helikopterli bir yer vardı onu bir türlü geçememiştim Smile İkinci daha aksiyon dolu olacaktır.
Referans Adresler