Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sanal alem bu özelliğini konuşuyor!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
iPhone 4S’deki bu yazılım bağımlılık yaratacak cinsten
Apple, merakla beklenen iPhone 5 yerine, "akıllı" telefon iPhone 4S'i tanıtınca birçok kişi hayal kırıklığına uğramıştı. Kasası değişmeyen telefon önceki modellere göre en az 2 kat hızlıydı ve 8 MP'lik kamerası vardı. Fakat telefonun ezber bozan bir özelliği tanıtımda teknoloji tutkunlarının gözüne sokuldu.

Kullanıcıyla konuşan, konuşulanları anlayan ve cevap verebilen yazılım Siri. Apple dün ABD, İngiltere ve Japonya başta olmak üzere 6 ülkede iPhone 4S'i satışa çıkardı. Cep telefonlarına sahip olanlar, hem dostları hem de yardımcıları olacak Siri ile tanıştı. İlk denemeleri yapanlar Siri ile yaşadıklarını ajanslar ve internet kullanıcılarıyla paylaştı. İşte bazı denemeler:
- Bir ceset saklamak istiyorum dediğiniz zaman Siri rezervuar, bataklık, çöp gibi önerilerde bulunuyor.

- Seni tahrik ediyor muyum diye sorduğunuzda, bölgedeki en yakın eskort şirketlerinin adres ve telefonlarını veriyor.

- Taksi istediğinizde internete girerek size en yakın taksi duraklarını listeliyor.

- Aşk nedir diye sorunca esprili bir dille "Umarım bunu başka telefonlara söylemiyorsundur Tek ihtiyacın olan aşk ve iPhone'un" diyen Siri daha sonra aşkın sözlük anlamlarını sunuyor
Türkçesi olmadıktan sonra bir anlamı yok benim için Smile
Türkce destegi varmi onu merak ettim vede appstoredan iPhone 4 için indirebilirmiyim onuda merak ettim dogrusu
Cidden mükemmel
bir telefon için fazla Big Grin
Çok güzel bir telefon ama 5 çıkmadığı için herkes hayal kırıklığına uğradı ben ona şaşırdım
ARTİST
tüketim çılgınlığının son noktası ...
Çok gereksiz, telefon senle konuşsa ne olacakki Smile

(10-15-2011 10:15 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Türkce destegi varmi onu merak ettim vede appstoredan iPhone 4 için indirebilirmiyim onuda merak ettim dogrusu

Türkçe desteği yok ve de appstoredan indirilebileceğini sanmıyorum, indirilseydi iphone 4s'in anlamı kalmazdı
Bunu ben bilgisayarım için geliştirmeyi düşündüm ama çok fazla para gerektiren bir durum KaraŞimşek filmini bilenlerin kafasında birşeyler oluşacaktır. En azından Opet G-force (Cem Yılmaz-Git Reklamı) Bilgisayarınla muhabbet etmekten bahsediyorum. Ama çok fazla para ister. Olsa yapamayacağım birşey değil.
(10-15-2011 10:00 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Türkçesi olmadıktan sonra bir anlamı yok benim için Smile

Aynen öyle Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler