Kuşkusuz yılın merakla beklenen oyunlardan biri olan, Infinity Ward ve Sledgehammer tarafından geliştirilen FPS oyunu Modern Warfare 3'ün yeni bir videosu yayımlandı. Oyunun müthiş 11 dakikalık multiplayer videosunu izlemenizi tavsiye ederiz. İyi seyirler.
Mükemmel. Açıkçası, bana göre çok iyi. Mw2 ile aynı gibi evet şu anda oynuyorum Her neyse çıktığı gün alıp oynayacağım. Survival çok süper. Oynayacaklar varsa steamden eklesinler beni. Öm ile ulaşın
Ayrıca oynamıyorsanız aşağılamayın farfara falan diye. Sizin o çok övdüğünüz bf3 ün beta'sı hatalarla dolu. Bugüne kadar ben cod serisinde öyle saçmalık görmedim. Gidin oynayın onu.
(10-15-2011 08:40 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Mükemmel. Açıkçası, bana göre çok iyi. Mw2 ile aynı gibi evet şu anda oynuyorum Her neyse çıktığı gün alıp oynayacağım. Survival çok süper. Oynayacaklar varsa steamden eklesinler beni. Öm ile ulaşın
Ayrıca oynamıyorsanız aşağılamayın farfara falan diye. Sizin o çok övdüğünüz bf3 ün beta'sı hatalarla dolu. Bugüne kadar ben cod serisinde öyle saçmalık görmedim. Gidin oynayın onu.