Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Modern Warfare 3 Multiplayer Gameplay
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Kuşkusuz yılın merakla beklenen oyunlardan biri olan, Infinity Ward ve Sledgehammer tarafından geliştirilen FPS oyunu Modern Warfare 3'ün yeni bir videosu yayımlandı. Oyunun müthiş 11 dakikalık multiplayer videosunu izlemenizi tavsiye ederiz. İyi seyirler.

Skor tablosuna kadar MW2 ile aynı. Merak eden açsın MW2 multiplayer gameplay izlesin Big Grin
Bir değişiklik olmamasına rağmen MW3 alacağım bende.
harbi aynı fazla bi farkı yok , o kadar abarttınız
Yeni pc ile alıcam ha bunların orjinalini gözümüz oyun görsün arkadaş

bu arada senin ve metinin yetkileriniz hayırlı olsun
Call Of Duty: Modern Farfara2 = Call Of Duty: Modern Farfara 3 Big Grin Big GrinBig Grin

FOREVER. BATTLEFIELD 3
Hiç beğenmedim. Mw2'ye bile devam edebilirim bunu yerine.
Mükemmel. Açıkçası, bana göre çok iyi. Mw2 ile aynı gibi evet şu anda oynuyorum Big Grin Her neyse çıktığı gün alıp oynayacağım. Survival çok süper. Oynayacaklar varsa steamden eklesinler beni. Öm ile ulaşın Smile
Ayrıca oynamıyorsanız aşağılamayın farfara falan diye. Sizin o çok övdüğünüz bf3 ün beta'sı hatalarla dolu. Bugüne kadar ben cod serisinde öyle saçmalık görmedim. Gidin oynayın onu.
Single'da Bf3'ü her türlü geçicek ama multi'de geçemeyeceği kesin.
Yooooooook artık ulan aynısı bu Big Grin
(10-15-2011 08:40 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Mükemmel. Açıkçası, bana göre çok iyi. Mw2 ile aynı gibi evet şu anda oynuyorum Big Grin Her neyse çıktığı gün alıp oynayacağım. Survival çok süper. Oynayacaklar varsa steamden eklesinler beni. Öm ile ulaşın Smile
Ayrıca oynamıyorsanız aşağılamayın farfara falan diye. Sizin o çok övdüğünüz bf3 ün beta'sı hatalarla dolu. Bugüne kadar ben cod serisinde öyle saçmalık görmedim. Gidin oynayın onu.

steam:kurosowa
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler