Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Silver premium
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
2-3 gün sonra silver premium alacağım.Hediye silah kodu geliyor mu? silveri alınca kaç dinar yüklenecek hesabıma ?Bide silver alınca da clan kurulabiliyor mu?
Bildiğim kadarıyla sadece goldlar clan kurabiliyo dinarı hatırlamıyorum ama 22 binlerde olabilir. silahta geliyor galiba. ama emin değilim başkalarının yorumlarınada bak.ARTİST

TaTy

xgametr.com dan alırsan L85A1 hediyesi var 30 günlük ve 13.5 TL
sadece 5th slot hediye gelir silah gelmez
Silver prem ile clan kurarsın
33.000 dinar yüklenmesi lazım
(10-15-2011 06:29 PM)firfirtina Yazılan: [ -> ]Bildiğim kadarıyla sadece goldlar clan kurabiliyo dinarı hatırlamıyorum ama 22 binlerde olabilir. silahta geliyor galiba. ama emin değilim başkalarının yorumlarınada bak.ARTİST
Clanı silver premiumlada kurabilirsin daha detaylı bilgi için xgametr ye bak orda tüm özellikleri yazıyor zaten
Alıcaksan xgametr.com'dan almanı öneririm dier siteler eski premiumları satıyorlar xgametr de öle bi sorun cıkmıyor bence gold premium al en iyisi bugun alma 2 gün sonra al ama gold al benim önerim.
tamam istediğim cevapları aldım ben kilitleyebilirsiniz konuyu teşekkür ederim
Xgametrden al.
33.000k Dinar yükleniyo
5. slot geliyo
ve xgametrden alırsan l8a51 geliyordu sanırsam
(10-15-2011 06:40 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]tamam istediğim cevapları aldım ben kilitleyebilirsiniz konuyu teşekkür ederim

Kilit.
Referans Adresler