Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: bluetooth :(:(
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
masa üstü yardımcı ol gülüm totos.gif
hacı yapamıom tıklıyom bişiler cıkıyo işte Big Grin
Big Grin ozaman bilgisayarcıya götürücen tam bende bilmiyorum bana verdiklerinde bende vardı. önce git sor ksayı götürmeden bluetooth olduğunu nasıl anlayabilirim ve ya bluetooth takabiliyonuzmu-yapabiliyonuzmu? diye sor
(10-15-2011 06:35 PM)firfirtina Yazılan: [ -> ]Big Grin ozaman bilgisayarcıya götürücen tam bende bilmiyorum bana verdiklerinde bende vardı. önce git sor ksayı götürmeden bluetooth olduğunu nasıl anlayabilirim ve ya bluetooth takabiliyonuzmu-yapabiliyonuzmu? diye sor

diğelimki var napmam lazım
Bilgisayarcıya sor. şimdi tam olarak bilemiyorum.
usb bellekler gibi bluetooth var.Eğer bilgisayarında bluetooth yoksa git bi bilgisayarcıya al .

[Resim: 1188209396.jpg]
Kısaca özet Big Grin bende bilmiyordum işime yarar anneannemde bluetooth yokta Big Grin
Teşekkürler
Bluetooth ile yapılan fazla alışverişlerde virüs kapma olayları olabiliyor. Örneğin Nokia markaysa PC Suite programı ve telefon-PC bağlantısı sağlayan bir kablo ile kolaylıkla işlerinizi halledebilirsiniz.
leptopsa genelde olma ihtimali çoktur ama yoksa git aynı flash disk gibi bluetooth cigazları war onlardan al
Diz üstlerinde olma şansı daha çok masaüstü işe flash gibi bir makina satın alıp onu bılgısayarına takarak ihtiyacını giderebilirsin tabi takmadan önce yazılımını yüklemen şart yazılımıda cihazı aldıgında verıyorlar cd olarak bu kadar Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler