10-15-2011, 05:22 PM
dusen lvllerı duzeltsınler güzel bişey de opk yı duzeltmeseler ne olcakkı adam gene hack acıcak yenıdwn yıne kasıcak degısen bisey olmuycak genede hayırlısı olsun dıyelım arkadaslar
(10-15-2011 06:19 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]ticket örneği varsa verin bizde atalım
(10-15-2011 08:30 PM)northeaster Yazılan: [ -> ]arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var dün konu açmıştım benimde haksız yere 84 level hesabımı 1 levela düşürmüşlerdi forumda bulduğum almanca bir ticket örneği vardı fakat onu yazıp gönder diyince karşıma bu cevaplar size yardımcı olacaktır şeklinde şıklar geliyordu ve o şıkların fazlalığında sayfayı aşağı kaydırıp gönder e basamadım. Bunun üzerine bende ingilizce olarak derdimi anlattım ticket ta ve mail ime şöyle bir cevap geldi. Acaba bu cevap bütün 1 level olup ticket atan arkadaşlara gelen cevapla aynımı söylerseniz içim çok rahatlar:
Thank you for submitting your request. We have received your request and are working on responding to you as soon as possible. If you have any additional information to add to this case, please reply to this email.
Thanks in advance for your patience and support.
(10-15-2011 08:30 PM)northeaster Yazılan: [ -> ]arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var dün konu açmıştım benimde haksız yere 84 level hesabımı 1 levela düşürmüşlerdi forumda bulduğum almanca bir ticket örneği vardı fakat onu yazıp gönder diyince karşıma bu cevaplar size yardımcı olacaktır şeklinde şıklar geliyordu ve o şıkların fazlalığında sayfayı aşağı kaydırıp gönder e basamadım. Bunun üzerine bende ingilizce olarak derdimi anlattım ticket ta ve mail ime şöyle bir cevap geldi. Acaba bu cevap bütün 1 level olup ticket atan arkadaşlara gelen cevapla aynımı söylerseniz içim çok rahatlar:steğiniz gönderdiğiniz için teşekkür ederiz. İsteğinizi aldık ve en kısa zamanda size yanıt üzerinde çalışıyoruz.Bu durumda eklemek için herhangi bir ek bilgi varsa, bu e-postaya yanıt verin.
Thank you for submitting your request. We have received your request and are working on responding to you as soon as possible. If you have any additional information to add to this case, please reply to this email.
Thanks in advance for your patience and support.