Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar daha önce açtığım konuda hesabımı satıcağımı söylemiştim. Malum şimdi talepler aşırı derecede az. Bundan dolayı retail almayı düşünüyorum. Famas tercihimdir her zaman Wink Nereden alabileceğime dair bilgisi olanlar söyliyebilir mi ?
Gamersfirst dısında alınan yerlere güven me ayrıca görmedin mi?

http://forum.warrocktr.com/Konu-Alaca%C4...z1apegiG00
Ben satayım sana ucuza Smile Famas retli char Tongue
Şu anda zaten g1de Famas Ret yok
(10-15-2011 10:13 AM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Ben satayım sana ucuza Smile Famas retli char Tongue

adam zaten hesabını satmaya uğraşıyor Tongue satamadıgı, daha iyi alıcı bulmak için hesabına retail arıyor victory.gif g1 in satışları dışında kimseye güven olmaz, zaten retail direk olarak hesaba yüklendiği için büyük bir oranla senin hesabını çalmaya uğraşacaklardır
(10-15-2011 10:11 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]Gamersfirst dısında alınan yerlere güven me ayrıca görmedin mi?

Çar almayacagım sadece kendi hesabıma retail almak istiyorum.
(10-15-2011 10:22 AM)Starlite Yazılan: [ -> ]
(10-15-2011 10:13 AM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Ben satayım sana ucuza Smile Famas retli char Tongue

adam zaten hesabını satmaya uğraşıyor Tongue satamadıgı, daha iyi alıcı bulmak için hesabına retail arıyor victory.gif g1 in satışları dışında kimseye güven olmaz, zaten retail direk olarak hesaba yüklendiği için büyük bir oranla senin hesabını çalmaya uğraşacaklardır
Tamamda teşekkür ederimde g1'de nerden alıcam hiçbir bilgim yok bu konuda Smile
(10-15-2011 10:32 AM)samanyolu2008 Yazılan: [ -> ]
(10-15-2011 10:11 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]Gamersfirst dısında alınan yerlere güven me ayrıca görmedin mi?

Çar almayacagım sadece kendi hesabıma retail almak istiyorum.
(10-15-2011 10:22 AM)Starlite Yazılan: [ -> ]

Tamamda teşekkür ederimde g1'de nerden alıcam hiçbir bilgim yok bu konuda Smile

Olum ben ne diyorum dinlemiyon mu -.-"
(10-15-2011 10:32 AM)samanyolu2008 Yazılan: [ -> ]Tamamda teşekkür ederimde g1'de nerden alıcam hiçbir bilgim yok bu konuda Smile

G1 şirketinin keyfine bağlı bir durum retailin ne zaman Marketplace'a (warrock sitesindeki pazar alanı) geleceği. Yani her istediğiniz an satın alamıyorsunuz ne yazık ki. Geldiğinde de premiumsuz 6,396 G1 kredisine geliyor.
(10-15-2011 04:47 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]
(10-15-2011 10:32 AM)samanyolu2008 Yazılan: [ -> ]Tamamda teşekkür ederimde g1'de nerden alıcam hiçbir bilgim yok bu konuda Smile

G1 şirketinin keyfine bağlı bir durum retailin ne zaman Marketplace'a (warrock sitesindeki pazar alanı) geleceği. Yani her istediğiniz an satın alamıyorsunuz ne yazık ki. Geldiğinde de premiumsuz 6,396 G1 kredisine geliyor.

vay yavrum s.mod olmuşsun hayırlı olsun Smile
Referans Adresler