Furkan Duyan ve NyAnKieS
Bugüne kadar ki çalışmaları için teşekkür ederiz.
teşekkür derim bende yolu açık olsun...
Arkadaşlarımızın görevlerinden neden alındıklarını öğrene bilirmiyim ?
Konuya yorum yapıp yapmamak arasında gerçekçe söyliyim 10 dakikadır düşünüyorum yorum yapma gereği duydum.
30 Dakika önce Mehmet'in 1 lwl retail hesaplarla ilgili açmış olduğu konuyu okudum ve yorum yaptım ardından forumun anasayfasına tıkladım ve moderatörlüğümün silindiğini gördüm ilk başka kimin ve neden yaptığını düşündüm alt tarafta online kişilere baktım ve anladım kimin yaptığını ama neden yaptığını halen bilmiyorum kesinlikle bir bildiği vardır.Bu yüzden kendisini suçlamıyorum bunu hakettiysem teşekkür ederim.
Neyse forumdaki moderatörlüğüm boyunca elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalıştım sorulara cevap aradım cevabını bulamadıklarım sorunlarını çözemediklerim oldu onlardan da özür dilerim.İlla bir veda olcaksada forumdan böyle değilde kendi rızamla görevimi bırakıp veda etmek isterdim ama böylesi uygun görüldü demek ki teşekkür ederim.
Tüm WarrockTR Ailesine Sevgiler Saygılar
Nyankies'in alınma cevabını mehmet yarın verir Furkan Duyan'ın yetkisini ben aldım son zamanlarda açtığı konu/yazılardan dolayı.Adminler bazı şeylere karışmıyor gibi görünebilir bu sizi yanıltmasın bütün moderatörlerin yaptığı icraatlar inceleniyor.Unutmayınki yanlı icraatların sonu hüsrandır.
Teşekkürler ikiside iyi insanlardı

Teşekkürler çalışmaları için.
WarrockTR a katkılarınızdan dolayı teşekkürler.