Merhaba arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim
Bizim hoca herkese konu dağıttı o konular hakkında sınıfta sunum yapacaz ve hocada bunu değerlendirecek tabi vize notu olarak girecek o değerlendirmeyi

benim ödevim
Havuz oldu ne yazık ki ve ben de bu konu hakkında internetten biraz bakındım ama pek bi bilgi bulamadım santekhavuz.com diye bi sitede buldum biraz bilgi kütüphaneye falan da bakacam eğer sizin de bu gibi ödevlerin olduğu bi site, kitap vs bilginiz varsa bana yardımcı olur musunuz? Yani kısacası güzel kaynaklar lazım
En iyisi git bir otele, havuz hakkında bilgi al

(10-15-2011 01:28 AM)Starlite Yazılan: [ -> ]En iyisi git bir otele, havuz hakkında bilgi al 
ya o kadar küçük bi bilgi değil bildiğin sunum olucak otelden alacağım bilgiyi biliyorum en fazla verecekleri 1 sayfa bilgi oda internette yazıyo zaten
(10-15-2011 01:29 AM)Decoy Yazılan: [ -> ]Tam olayı anlamadım ama bu işine yarar mı ?
Eraycım bu soru şekilde değil normal bilgi lazım bana ama yine bi kaç bişey çalabilirim ordan.
bu arada neyi anlamadın ?

Ödevi nasıl yapacaksın onu anlamadım. Hani havuzun neyinin sunumunu yapabilirsin ki ? Ödevi bitirince bana da yolla da merakta kalmayayım

(10-15-2011 01:58 AM)Decoy Yazılan: [ -> ]Ödevi nasıl yapacaksın onu anlamadım. Hani havuzun neyinin sunumunu yapabilirsin ki ? Ödevi bitirince bana da yolla da merakta kalmayayım 
Tamam tamam yollarım
Nasıl anlatsam ben turizm bölümünde okuyorum dersim genel alan kontrolü normalde asansör temizliği, merdiven temizliği, bar gibi buna benzer ödevler verildi herkese bana da havuz konusu düştü yani otel işletmelerinde havuz nasıl olur kaça ayrılır temizliği nasıl yapılır vs vs şeyleri araştırıyorum tabi konunun başlarında havuzun kaç yıllarında, nasıl ortaya çıktığı hakkında bilmem kimin bulduğundan falan bahsedicem kısaca bu şekilde umarım anlamışsınızdır

(10-15-2011 01:58 AM)Decoy Yazılan: [ -> ]Ödevi nasıl yapacaksın onu anlamadım. Hani havuzun neyinin sunumunu yapabilirsin ki ? Ödevi bitirince bana da yolla da merakta kalmayayım 
Tamam tamam yollarım
Nasıl anlatsam ben turizm bölümünde okuyorum dersim genel alan kontrolü normalde asansör temizliği, merdiven temizliği, bar gibi buna benzer ödevler verildi herkese bana da havuz konusu düştü yani otel işletmelerinde havuz nasıl olur kaça ayrılır temizliği nasıl yapılır vs vs şeyleri araştırıyorum tabi konunun başlarında havuzun kaç yıllarında, nasıl ortaya çıktığı hakkında bilmem kimin bulduğundan falan bahsedicem kısaca bu şekilde umarım anlamışsınızdır