Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Trabzonspor 3-2 Ankaragücü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

Bu sonuçla Trabzonspor puanını 11'e çıkarırken, Ankaragücü ise 1 puanla ligin sonuna demir attı.

TRABZONSPOR: 3 - ANKARAGÜCÜ: 2
Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Tolga Özkalfa, Serkan Gençerler, Volkan Narinç
Trabzonspor: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Celustka, Zokora, Colman, Volkan Şen (Dk. 68 Sapara), Burak, Adrian (Dk. 85 Cech), Pawel (Dk. 60 Alanzinho)
Ankaragücü: Özden, Uğur (Dk. 83 Atilla), Ediz, Aydın, Özgür, Rajnoch, Hürriyet, Kaan (Dk. 67 Güven), Turgut Doğan, Theo Weeks, Thisdell (Dk. 90 Cerny)
Goller: Dk. 19 Turgut Doğan, Dk. 63 Theo Weeks (Ankaragücü), Dk. 38 Pawel, Dk. 66 Celustka, Dk. 79 Burak (Trabzonspor)
Sarı Kartlar: Dk. 53 Serkan, Dk. 67 Mustafa (Trabzonspor) Dk. 78 Ediz, Dk. 82 Uğur, Dk. 90 2 Rajnoch (Ankaragücü)
Ankaragücü küme düşecek bence.
Ankaragücü 2-3 sene aldığı transferler beni umutlandırmıştı (Ankaragücünü tutmuyorum) yani ilk 4 ü zorlar diyordum şaşırttılar beni benim bundan çıkardığım disiplin disiplin disiplin arkadaş !
(10-15-2011 12:58 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Ankaragücü 2-3 sene aldığı transferler beni umutlandırmıştı (Ankaragücünü tutmuyorum) yani ilk 4 ü zorlar diyordum şaşırttılar beni benim bundan çıkardığım disiplin disiplin disiplin arkadaş !

o adamların yarısını satmak zorunda kaldılar ne disiplini. Ankara Valisinin oğlu o zamanlar 2 Ankara takımınıda el altından kontrol ettiği için bir çok cezalar gelmişti 2 kulübede. O kadar oyuncu belediyenin parasıyla alınmıştı sonrada cezalar gelince hepsi gitti.
(10-15-2011 11:30 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(10-15-2011 12:58 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Ankaragücü 2-3 sene aldığı transferler beni umutlandırmıştı (Ankaragücünü tutmuyorum) yani ilk 4 ü zorlar diyordum şaşırttılar beni benim bundan çıkardığım disiplin disiplin disiplin arkadaş !

o adamların yarısını satmak zorunda kaldılar ne disiplini. Ankara Valisinin oğlu o zamanlar 2 Ankara takımınıda el altından kontrol ettiği için bir çok cezalar gelmişti 2 kulübede. O kadar oyuncu belediyenin parasıyla alınmıştı sonrada cezalar gelince hepsi gitti.

Valiyle bir alakası var mı bilmiyorum ama bu Gökçekler mahvettiler...
Trabzon bu sene interi yendi diye çok büyütüldü yani şu devirde interi yenemeyeni dövüyorlar Smile Trabzon ilk 4 e girerse bu sene şükretsinler bence. Bu bir trabzon karşıtlığı değildir ligde çok kötüler yendikleri maçta bile ligin sonuncusundan 2 gol yiyorlar. Şenol hocanın daha iyi bir oyun sistemi oluşturması lazım çünkü geçen sene jaja falan vardı kanatlarda etkiliydi Trabzon ancak bu yıl aynı şeyi söylemek pek doğru olmaz.
Referans Adresler